Heidi Pakarinen todistaa olevansa tangon kuningatar - debyyttialbumi täynnä tulkintoja rakkaudesta

05.05.2014 09:50 - Anna Hopi

Tangon väristyksiä janoaville on tiedossa uutta ihasteltavaa tangokuningatar Heidi Pakarisen Sun kuningatar -albumin myötä.  

Viime vuoden Seinäjoen Tangomarkkinoilla kuultiin lumoava ääni - Heidi Pakarisen tulkinta sai sekä tuomariston että yleisön puolelleen. Hänen debyyttialbuminsa Sun kuningatar näkee päivänvalon 9. toukokuuta.

Pakarinen tulkitsee levyllä itselleen rakkaita klassikkokappaleita. Albumin helmiä ovat nimikkokappale Sun kuningatar, esikoissingle Värähtelyjä ja radiosoittoa saanut Kitara ilman kieliä. Tunteikkaiden duettojen ystävät saavat nauttia yhdessä tangokuningas Kyösti Mäkimattilan kanssa esitetystä Siks oon mä suruinen -klassikosta.

- Tangon kautta elän ja koen suuria tunteita, jotka myös haluan välittää lauluina ja läsnäolona kuulijoille. Saan paljon rakkautta ja voimaa musiikista sekä kuulijoista. Jotta voi antaa joka päivä palasen itsestään, on oltava avoin elämälle, tuntea ja aistia tämä hetki. Niin minä teen, se tuntuu omalta, kertoo Heidi Pakarinen.

Pakariselta ei arkenakaan tekeminen lopu, sillä tehokas nainen toimii musiikkiuransa ohella kotikaupunkinsa Lahden Unicefin hyväntahdonlähettiläänä vuoden 2014 ajan.

Kilpailut

Uusimmat