Näin Neljänsuora-yhtye vastaa, jos fanit pyytävät keikan jälkeen jatkoille!

26.05.2014 17:30 - Anna Hopi

Kesällä Iskelmäfestivaaleilla nähtävä Neljänsuora omaa intohimoisesti yhtyeeseen suhtautuvia faneja. Pyysimme yhtyeen soittajia kommentoimaan fanitusta ja sen lieveilmiöitä.

Neljänsuoran miehet tunnetaan hyvistä tavoistaan ja kohteliaista elkeistään. He osaavat ottaa saamansa fanihuomion vastaan.

- Palvonta on onneksi meidän mittakaavassa Suomessa aika järkevää. Se on sellaista kanssakäymistä pääsääntöisesti. Jutellaan ja jaetaan nimmareita, kertoi yhtyeen kitaristi Juha Mäki.

- Vaaratilanteita ei ole päässyt syntymään, huikkasi väliin rumpali Johan Murtojärvi, ja jatkoi pilke silmäkulmassa.

- Osa porukasta käy paljon keikoilla, ja heihin tutustuu hyvin. Se on seesteistä juttelua - positiivinen vire siinä hommassa.

Joskus fanien kanssa voi tulla kiinnostavia tilanteita, kuten vaikka kutsuja yhteisjatkoille. Miten bändi siihen reagoi?

- Se menee aika usein huumorin kautta, jos ne on sellaisia heittoja. Tunnelma ei latistu siitä. Tavallaan heittää siihen läpällä jotain. Jos tulee tiukempi tilanne, niin sanoo rehellisesti miten asia on. Kyllä puhumalla aina selviää. Me ollaan kumminkin aika kohteliaita tyyppejä kaikki, niin tuskin tulee sanottua kenellekään töykeästi, vastasi Mäki Iskelmälle.

Kilpailut

Uusimmat