Jorma Kääriäisen viesti Jonne Aaronille: "Herrasmies ulkonäöstä huolimatta!"

12.06.2014 12:00 - Anna Hopi

Eilinen Aamuklubin kauppakeskuskiertue Espoon Sellossa sai hauskan käänteen, kun pitkän linjan artisti Jorma Kääriäinen lähetti kesken kaiken terveisensä nuorelle kollegalleen Jonne Aaronille.  

Kaikessa hötäkässä on nimittäin käynyt jossain vaiheessa niin, että Jonne Aaronin Jorma Kääriäiselle lähettämä biisi on kadonnut yhteystietoineen. Kääriäinen toivoikin tähdeltä yhteyden ottoa, jotta kappaletta voitaisiin tutkia jälleen uusin silmin yhteistyömielessä.

- Jonne on aivan loistava, aivan mielettömän hieno kaveri. Tehnyt upean uran. Hänellä menee hyvin. Kun Jonnen näette, niin kovasti terveisiä, ja menkää ihmeessä kuuntelemaan. Hän on todella herrasmies ulkonäöstä huolimatta! Veisteli Jorkka huumorimielellä.

- Jonne voisi laittaa mulle uudestaan sen yhden biisin, minkä hän mulle kirjoitti tulemaan. Jos mä vaikka tutkisin, että jos siitä saataisiin levyversio. Jonne joutui vaihtamaan tuossa jossain vaiheessa ihan syystäkin yhteystietojaan. Fanit on vähän innokkaita. Sitten ei aina muista kaikkea, eikä ehdi vastaamaan, sanotaan näin. Biisi ja yhteystiedot minulle, kiitos.

Kilpailut

Uusimmat