Tommi Läntinen tekee paluun uusilla kappaleilla!

12.06.2015 09:32 - Anna Hopi

Laulaja Tommi Läntinen viettää 35-vuotisen uransa kunniaksi taiteilijajuhlaa, jonka kunniaksi julkaistaan Liekki palaa -levy.  

Pitkän ja vakuuttavan uran Suomen musiikkielämässä tehnyt Tommi Läntinen juhlii tänä vuonna 35-vuotista taiteilijajuhlaansa, minkä kunniaksi hän julkaisee mittavan kokoelmalevyn Liekki palaa -35-vuotisjuhla-albumin 21. elokuuta. Levyn julkaisee Sony Music.



Kahden levyn kokoelma sisältää kaksi täysin uutta kappaletta. Näistä ensimmäinen, Ihmeitä sattuu, on levyn ensimmäinen single, jolla Tommin tunnistettava ja raikas lauluääni pääsee taas kerran oikeuksiinsa. Kappale on Radio Suomen ensi viikon musiikkiuutuus ja soitossa muissakin radioissa eri puolilla Suomea.

- Sanotaan, että ihmeitä tapahtuu, niitä tehdään ja niitä sattuu! Kommentoi rokkari uutta kappaletta ja jatkaa levystään.

- Levyn kappaleet ovat osa suomenkielistä soolouraani. Sitä on jatkunut jo pitkään ja leijonanosa aikuisiästäni on mennyt näitäkin lauluja laulaessa. Niihin nivoutuu aimo annos elämäntyötäni, uraani ja rakkautta musiikkiin, joka minussa edelleen voimakkaasti elää niin laulunteon, levyttämisen kuin esittämisenkin suhteen. Olen ollut erittäin etuoikeutettu, että ihmiset ovat olleet kiinnostuneita minun tekemisistäni ja ostaneet levyjäni, yhteen aikaan jopa huikeita määriä!

 

 

 

Kilpailut

Uusimmat