Diandra otti siskonsa taustalaulajaksi: "Olen pomo, eikä hän tykkää siitä"

04.12.2015 10:57 - Senni Loikala

Pidä ystävät lähellä - ja perhe lähempänä. Tähän ajatukseen luottaa Diandra.

Diandra Flores, 21, tietää, millaista on tehdä töitä oman perheenjäsenen kanssa. Idolsista julkisuuteen singonneen artistin 18-vuotias pikkusisko Dede laulaa hänelle taustoja ja toimii siskonsa DJ:nä. Viime viikolla yhteisiä keikkapäiviä oli viisi.

- Me olemme todella läheisiä, mutta kyllä me tapellaankin aika paljon. Se on sellaista sisarellista kinastelua. Tiedämme molemmat, mitä tahdomme. Silloin kun teemme minun musiikkiani, minä kuitenkin olen pomo ja Dede ei aina tykkää siitä, Diandra kertoo.

Jos riidan aihetta joskus ilmaantuu, suhtautuvat Diandra eli ”Didi” ja hänen siskonsa Dede tilanteeseen eri tavalla.

- Siskoni karjuu, mutta minä olen enemmänkin mököttäjä. En osaa huutaa, vaan lähden mieluummin tilanteesta pois, Diandra myöntää.

Diandra on hurmannut julkisuudessa monet nauravilla silmillään ja positiivisella olemuksellaan. Hän kertookin, ettei ole lainkaan riidanhaluinen persoona.

- Vihaan riitoja. Jos niitä tulee, se kalvaa minua hirveästi. En tykkää olla vihoissa kenenkään kanssa, vaan mieluummin selvitän tilanteet, Diandra tuumaa.

Kolme siskoa ja tyttöjen illat

Artisti on keskimmäinen lapsi, ja välit myös hänen isosiskoonsa ovat läheiset.

- Meillä on tyttöjen iltoja, jolloin teemme hyvää ruokaa ja katsomme elokuvia. Siskollani on koira, se on kyllä poika, mutta se on aina meidän tyttöjen illassa mukana, Diandra nauraa.

Entä ovatko musiikkiurallaan nuorena menestynyt Diandra koskaan huomannut sisarkateutta?

- Ei sitä ole koskaan ollut! Me tahdomme niin eri asioita elämältä, ettemme voi olla toisillemme kateellisia. Me olemme kaikki todella läheisiä, soittelemme ja näemme usein, sitten vähän tapellaan ja pian pidetään taas hauskaa.

Kilpailut

Uusimmat