Iskelmä Gaalan virallisilla jatkoilla loistaa Juha Tapio!

17.12.2015 12:25 - Anna Hopi

Iskelmä Gaala järjestetään Tampere-talossa isossa salissa 12.2.2016.

Gaala on täynnä toinen toistaan upeampia suomalaisia tähtiä. Esiintyjien joukossa on muun muassa Anssi Kela, Juha Tapio, Anne Mattila, Suvi Teräsniska, Chisu, Stig, Johanna Kurkela, Arttu Wiskari, Antti Ketonen, ja 35-juhlavuottaan starttaava Yö.

Palkintojen voittajat äänestetään Iskelmän vuosiäänestyksessä, joka käydään kotisivuillamme tammikuun 2016 aikana. Äänestettävät sarjat ovat: vuoden iskelmä, vuoden albumi, vuoden naisartisti, vuoden miesartisti, vuoden yhtye, vuoden tulokas ja vuoden viihdyttäjä. Lisäksi gaalassa jaetaan raadin valitsema Pro iskelmä –palkinto, joka myönnetään henkilölle tai taholle, joka on viime vuosina ansioitunut merkittävästi kotimaisessa kevyen musiikin kentässä.

Iskelmä Gaalan jatkot

Gaalan kruunaavat jatkot, jotka järjestetään Tampere-talossa Sorsapuistosalissa klo 21.00-02.00. Jatkoilla rakennetaan mahtava jatkoklubi Juha Tapion Sinun vuorosi loistaa -kevätkiertueen keikkaa varten. Ennen huippusuosiosta nauttivan Juhan esitystä jatkoyleisöä lämmittelee tuore folkpop-yhtye Tilhet, pajut ja puut.

Jatkojen aikataulu:

21:00 avataan ovet

22:15 Tilhet, pajut ja puut

23:15 Juha Tapio

2:00 tilaisuus päättyy

Baari, A-oikeudet
K-18
Liput 20e, Lippupiste ja Tampere-talon Lipputoimisto (p, 0600 94500, 1,40e/min + pvm)

Iskelmä Gaalan VIP-etkot

Jos haluat päästä Gaalan tunnelmaan jo ennen muita, pidämme Tampere-talon Sorsapuistosalissa myös Gaalan VIP-etkot. Jos sinulla on jo gaalalippu, mutta haluat illalta enemmän, niin hanki gaalan VIP-etko -lippu (25€). Siihen kuuluu:
- ruokaisa salaatti + lasi viiniä
- artistihaastaatteluja
- esiintymässä Se soi ja Annetaan tapahtuu –hiteistä tunnettu popreggae-artisti Aurora sekä esikoisalbumia valmisteleva duo Elviira & Rake, jonka Aurinkotuulessa –hitti soi tiiviisti radioaalloilla.

Liput 25e (Tampere-talon Lipputoimisto, p. 0600 94500, 1,40e/min + pvm)

Liput tulevat myyntiin torstain aikana Lippupisteessä ja Tampere-talon Lipputoimistossa.

Kilpailut

Uusimmat