Elastinen TV-kuvauksista: "Ystävyys Lauri Tähkän kanssa vahvistui entisestään"

09.03.2016 12:05 - Anna Hopi

Räppäri Elastinen ja laulaja Lauri Tähkä syvensivät yhteyttään nopeassa päivän mittaisessa levyntekosessiossa.

Elastinen feat. -ohjelman ensimmäinen julkaistu kappale on Lauri Tähkän kanssa yhteistyössä tehty Lempo. Kappale ei ole ollut Elastisen mukaan sitä, mitä parivaljakolta on odotettu - mikä on tässä kohtaa hyväkin asia.

- On ollut aika mahtavaa palautetta. Poikkeuksetta positiivista, pari soraääntä tietenkin, mutta suurimmaksi osaksi hyvää! Jengi on yllättynyt, miten erilainen kappale se on. Me tulimme vähän kulman takaa, ihmiset eivät osanneet odottaa, että julkaisemme kappaleen ennen ohjelmaa, eivätkä tienneet, että mitä siellä on tulossa, mietti mies.

- Ohjelmaa on tosi vaikea selittää. Odotan innolla, että ihmiset näkevät ohjelman, jotta he näkevät, miten musiikki ja TV pelavat käsikädessä yhteen.

Elastisen mukaan jokainen kappale tullaan julkaisemaan tarkoituksella ennen artistin jaksoa.

- En halunnut, että teemme jotain mystistä yllätystä ohjelmassa. Kun olet kuullut kappaleen ja katsot ohjelmaa, koet katsojana ahaa-elämyksiä, että tuossa kohtaa he keksivät sen, tuossa kohtaa soitetaan sitä instrumenttia, mitä kuulee kappaleen alussa... Se tekee mielestäni katselukokemuksesta paremman.

- Ohjelma kulkee vahvasti musiikki edellä. TV saavuttaa hurjan määrän väkeä, ja osa ihmisistä ei tule kuitenkaan kuulemaan kappaletta ensimmäisen viikon aikana. Maikkarilla on Katsomossa mahdollisuus katsella joitain jaksoja etukäteen, joten kappaletta ja jaksoa pääseen fiilistelemään samanaikaisesti.

"Kuvaukset vahvistivat ystävyyttämme"

- Menin maanantai-iltana Fried Musicin studiolle, missä Tähkä oli tekemässä uutta levyään. Vedin taustakuoroa levylle. Meistähän tuli entistä paremmat kaverit ohjelman myötä. Minulle ohjelma antoi sen lahjan, että sain viettää enemmän aikaa Laurin kanssa ja tutustua häneen ja muihin kollegoihini enemmän, kertoi Elastinen.

- Olemme tavanneet bäkkärillä ja jutelleet Iskelmä Gaalassa tai tuolla jossain festivaalihumussa. Kun on kokonainen päivä aikaa tutustua, siinä syntyy syvä yhteys. Ystävyytemme parani Laurin kanssa vielä siitä 10 vuodestakin, mitä olemme tunteneet. Vielä kun pääsisi esittämään näitä biisejä livenä yhdessä...

Kuuntele alta Elastisen ja Lauri Tähkän Lempo-kappale.

 

 Elastinen feat. -ohjelma nähdän 11.3. MTV3-kanavalla klo 20.05.

 

Kilpailut

Uusimmat