Kuva: AOP

Suomen poliisivoimissa on Jari Sillanpään kaksoisolento - katso kuva

10.06.2016 15:41 - Anna Hopi

Sisä-Suomen poliisilaitos julkaisi Facebook-sivuillaan hauskan kuvan, jossa poseeraa poliisivoimien oma Siltsu.

Jari Sillanpää kuuluu Suomen rakastetuimpiin iskelmäartisteihin ja mies tunnistetaan missä tahansa hän liikkuukin. Huomiota herättänee myös eräs suomalainen poliisi, joka on Sillanpään täydellinen kaksoisolento. Sisä-Suomen poliisilaitoksen sivuilla on julkaistu tänään humoristinen kuva, jossa poseeraa kyseinen poliisherra hymy huulillaan laulajan posterin takana.

Kuvan oheen on kirjoitettu viesti, joka saa lukijan hymyn huulille.

"Jari Sillanpää" tässä terve! Kyllästyin laulamiseen ja vaihdoin toisenlaisiin keikkahommiin. Keikkaa kyllä riittää hyvin nytkin, mutta enää en laula, välillä kyllä joudun ääntä korottamaan", mies sanailee.

"Nimmareita ei tarvitse enää kirjoitella vaan päinvastoin - kerään asiakkaiden nimmareita milloin sakkoihin, milloin mihinkin muihin asiakirjoihin. Illat menevät edelleen aamun puolelle ja kilometrejä kertyy tien päällä. Osa asiakkaista on enemmän päihtyneitä kuin aiemmilla keikoilla, mutta nyt on virtaa viedä asiattomasti käyttäytyvät ja liian päihtyneet valtion hotelliin rauhoittumaan."

Poliisivoimien "Siltsu" harmittelee keikkapalkkioiden huonontumista, mutta muistuttaa, ettei kaikkea voikaan laskea rahassa.

"(T)aistelu oikeuden puolesta vääryyttä vastaan on jotakin sellaista, mistä sitä lapsena vain unelmoi", kertoo mies.

"Showta ja näyttelemistä tämäkin keikkailu kyllä on - välillä pitää olla pappina, välillä sairaanhoitajana, välillä isällinen ja välillä taas näyttää kaapin paikka. Ja kaikki pitäisi tietää ja muistaa maan ja taivaan väliltä, mutta onhan mulla sana hallussa."

Katso kuva alta.

Laulaja Jari Sillanpää on osannut kohahduttaa omilla fanituotteillaan - lue juttu täältä.

Kilpailut

Uusimmat