Dannyn erikoinen seuranhaku: Taustalaulajat valitsivat kumppaniehdokkaat

03.07.2016 00:12 - Anna Hopi

Iso D:n taustalaulajat suhtautuvat laulajalegendaan mutkattomasti.

Kaiken takana on nainen, kuten eräät iskelmäveljekset ovat aikoinaan laulaneet. D`Voicesin tytöt Katja Lukin ja Varpu Virta ovat olleet ne naiset Dannyn takana jo vuosien ajan. Lukinilla on menossa 18. vuosi Iso D:n matkassa.

Naisten mukaan kuluneisiin vuosiin mahtuu huikeita kokemuksia.

- Olemme matkustelleet paljon yhdessä. Yksi huippukokemuksista oli mennä Dallasiin. Silloin pääsin ensi kertaa Amerikkaan ja kävimme Dannyn veljen luona. Kävimme Las Vegasissa. Vietimme reissun päällä noin kolmisen viikkoa, se oli vuonna 2006, Katja Lukin muistelee.

- Isot lavat ovat mielettömiä ja nyt kun olimme viimeksi Karibian risteilyllä. Meillä oli siellä peräti yksi tunnin keikka ja sitten oltiin viisi päivää laivalla. Oli lennot Miamiin ja kävimme Belizessä. Se oli mahtavaa. Ilman Dannya emme olisi päässeet kokemaan näitä asioita, jatkaa Varpu Virta.

Laulajattarat nauttivat tässä kesässä eniten siitä, kun saavat vetää Finnhittien kuninkaiden kiertueella Dannyn kestohittiä, Kesäkatua. Frederikin Volga ja Missä on jatkot kuuluvat niin ikään naisten suosikkeihin. Myös Tapani Kansan Kalajoen hiekat sykähdyttää suorapuheisia artisteja.

(kuva: Mikko Räsänen)

"Neuvomme Dannya naisasioissa"

D`Voicesin mukaan Danny on enemmän kaveri kuin esimies.

- Mekin annamme aina välillä neuvoja Dannylle. Tai ainakin yritämme. Hän ei ota niitä aina vastaan, nauravat naiset.

- Se on yhteistä vuorovaikutusta. Käymme keskusteluja musiikkiasioista, ja emme aina ole samaa mieltä asioista. Danny myös kysyy meiltä välillä jostain biisistä, onko tämä hyvä - ja sitten kerromme suoraan.

Kaiken lisäksi taustalaulajat neuvovat Iso D:tä rakkausasioissakin.

- Minä olen niitäkin antanut, tunnustaa Katja Lukin.

- Tein Dannylle serkkuni kanssa listan, jossa oli erilaisia naisehdokkaita, että katsele tästä. Sitten suljimme niitä ehdokkaita aina pois, että ei, tämä onkin naimisissa... Danny ei kyllä ole kuunnellut, koska niitä naisia ei ole kuvioissa näkynyt.

Kilpailut

Uusimmat