Mika Ikonen julkaisi uuden Anna mun halata –videon - ensinäytössä Iskelmällä nyt!

02.08.2016 09:00 - Rea Tallgren

Helsingin ja Jämsän välillä kuvatulla videolla nähdään erilaisia suomalaisia kesätunnelmissa.

Mika Ikosen Anna mun halata -kappale näkee päivänvalon Spotifyssä vasta tämän kuun lopussa mutta Iskelmä saa ylpeänä esittää kappaleeseen kuvatun musiikkivideon jo nyt.

Heinäkuun alussa kuvatulla videolla Ikonen seikkailee Helsingin ja Himoksen välissä halaillen kesätunnelmissa olevia ihmisiä. Halattavaksi päätyvät niin poliisit, moottoripyöräilijät kuin Iskelmäfestivaalin yleisökin.

- Kuvausta edellisenä yöpä pyörin sängyssä ja mietin että mitä jos kukaan ei tulekaan halaamaan, mutta saamamme vastaanotto yllätti meidät täysin. Halauksia tuli paljon ja niitä oli monenlaisia, lämpimiä, empiviä, kaverihalauksia, ryhmähaleja ja eksyipä joukkoon Lahdessa polttariporukkakin, Ikonen selittää. 

Katso yläpuolelta hyväntuulinen video. Sen on ohjannut Markku Suoniemi. 

Aiemmin muun muassa kulttiyhtye XL5:stä ja Käsityöläisistä tuttu Ikonen julkaisee Kuu ja maa –nimisen sooloalbumin 16.9.2016. Esimakua tulevasta on antanut viime vuoden puolella julkaistu Kaikki on oolrait –single sekä  alkukesästä julkaistu Kesäkuun aikaan –biisi.  Albumin biisit ovat  pääosin Mika Ikosen käsialaa, tuottajana levyllä on toiminut Janne Huttunen.

Kilpailut

Uusimmat