Kuva: Mikko Räsänen

Arkuudesta kärsinyt Eini: "On vaatinut kovasti työtä, etten ajattelisi itsestäni alentavasti"

27.01.2017 13:51 - Vilma Kaura

Einin teini-iässä levyttävä hittikappale täyttää tänä vuonna 40 vuotta.

Pitkään iskelmälaulajan uralla viihtynyt Eini, 56, ennustelee vuoden 2017 olevan itselleen tapahtumarikas. Nainen puuhailee parhaillaan uutta levyä ja povailee albumin ensimmäisen sinkkujulkaisun ilmestyvän piakkoin. Vuosi huipentuu marraskuussa starttaavaan juhlakiertueeseen, kun laulajan läpimurtohitti Yes Sir, alkaa polttaa täyttää 40 vuotta.

Eini innostuu muistelemaan 40 vuoden takaista itseään, kun hän päätyi levyttämään hittikappaleensa vain 17-vuotiaana.

- Siihen aikaan ei olisi voinut ajatella, että tulen tekemään tätä työtä näin pitkään. Olin luonteeltani ujo ja vetäytyvä, aina tulipunainen kasvoiltani. On vaatinut kovasti työtä, etten ajattelisi itsestäni alentavasti, artisti kertoo Iskelmän iltapäivää juontavan Satu Kotosen haastattelussa.

(kuva: Mikko Räsänen)

"Asioista pitää nähdä myös valoisa puoli"

Artisti kertoo päässeensä arkuudestaan eroon vasta aikuisiällä. 17-vuotiaasta Einistä on silti jäänyt piirteitä, joita laulaja haluaa vaalia itsessään.

- Olen edelleen kiltti ja hyväuskoinen. Uskon aina hyvään ihmisten suhteen ja siitä piirteestä en halua luopua koskaan. Tahdon olla avoin ja uskon sanontaan, että ’niin metsä vastaa kuin sinne huutaa’.

Einin kohdalla hyväuskoisuus on johtanut myös kolhuihin, joista hän ei ole kuitenkaan lannistunut. Pienet takaiskut laulaja on ottanut aina vain hyvänä oppituntina.

- Olen aina pyrkinyt olemaan positiivinen ja opettanut sitä itselleni. Asioista pitää nähdä aina myös valoisa puoli. Se kantaa mielestäni parhaiten tässä elämässä, hymyilevä nainen sanoo.

Kuuntele alta Einin hittikappaleeksi noussut Yes Sir, alkaa polttaa.

Lue myös: Eini, 55, häikäisi seksikkäässä esiintymisasussa - katso kuvat

Kilpailut

Uusimmat