Kuva: Senja Rapila

Jenni Vartiainen, kuullaanko tulevalla levylläsi lisää seksibiisejä?

05.02.2017 22:15 - Iiro Myllymäki

Turvasana-kappaleella seksistä laulanut Jenni Vartiainen lupaa, että tulevalla albumilla kuullaan paljon henkilökohtaisia sanoituksia elämästä ja vastoinkäymisistä.

Jenni Vartiainen teki näyttävän paluun suomalaisen pop-musiikin huipulle tammikuussa julkaistulla Turvasana-singlellä. Kappale on otettu ahkeraan radiosoittoon, ja se ylittää kohta miljoonan Spotify-striimauksen rajan. Vartiainen kertoi kappaleesta saadusta palautteesta Voice.fi:lle Emma Gaalan punaisella matolla lauantai-iltana.

- Palaute on ollut tosi hyvää. Moni on sanonut, että kappale paranee joka kuuntelukerralla ja sieltä löytyy sellaisia tasoja, jotka eivät aukea välttämättä ensimmäisellä kuuntelulla, Vartiainen kertoo.

Turvasana-kappaleen kertoja on ”väsynyt pelkkään hiplailuun” ja pyrkii tuomaan intohimoa elähtäneeseen parisuhteeseen kaikin keinoin. Vartiainen ei ole aiemmassa tuotannossaan laulanut seksistä yhtä suorasukaisesti, ja Turvasanan julkaisun jälkeen hän tunnustikin Voice.fi:n haastattelussa aihepiirin olevan tietynlainen riski. Onko Vartiaisen tulevalta albumilta lupa odottaa lisää seksiä käsitteleviä kappaleita?

- Olen aika laidasta laitaan käsitellyt levyilläni asioita. Luulen, että tämä seksiaihe oli nyt tässä. Tämä on vain yksi biisi siitä tulevasta kokonaisuudesta, Vartiainen sanoo.

"Tulee aika kipeitäkin juttuja"

Vartiainen työstää levyä paraikaa ahkerasti, ja päivät saattavat venyä studiolla myöhään yöhön. Biisiaihioita on naisen mukaan syntynyt satoja, ja muutama kappale on jo melkein valmiina.

- Tulevalle levylle tulee aika kipeitäkin juttuja. Elämä ja vastoinkäymiset inspiroivat. Biisit ovat olleet minulle aina hirveän henkilökohtaisia, ja niin ne tulevat jatkossakin olemaan.

Tulevan albumin julkaisupäivämäärää ei ole vielä tiedossa. Vartiainen aikoo edetä levynteon kanssa kaikessa rauhassa. Vartiainen lähtee tapansa vastaisesti keikkailemaan jo ennen uuden albumin valmistumista.

- Se ehkä antaa uudenlaisen vivahteen levyntekoprosessiin.

Vartiaisen ensimmäinen keikkatauon jälkeinen keikka on Helsingin Tavastialla 29. huhtikuuta.

Voit kuunnella Turvasana-kappaleen alta, jos laitteellesi on asennettu Spotify:

Lue myös: Jenni Vartiaisen lateksimekko käänsi katseet Emma Gaalassa - vitsaili kondomeista

Kilpailut

Uusimmat