Jean S. -yhtyeen kohtalo vaakalaudalla - toinen solisteista jättää bändin!

24.03.2017 10:10 - Anna Hopi

Laulaja Timo Kärkkäinen lähtee Jean S -yhtyeestä.

Jean S. -yhtyeen riveissä tapahtuu isoja muutoksia. Yhtyeen perustajajäsen ja toinen laulusolisti Timo Kärkkäinen jättää yhtyeen. Hänet on nähty bändin nokkamiehenä toisen solistin, Antti Paavilaisen rinnalla 26 vuoden ajan.

Mies keskittyy tulevaisuudessa sävellys-, sovitus- ja käsikirjoitustöihin sekä musiikki- ja teatterituotantoihin. Jean S. jatkaa nykyisellään vuoden 2017 loppuun. Se, jatkaako orkesteri uraansa vuonna 2018 ja millä nimellä ja kokoonpanolla, selviää syksyn aikana.

Vuonna 1991 bändin perustamassa olleelta Kärkkäiseltä jää hyvät muistot Jean S. -vuosilta.

- Olen saanut kokea Jean S:n 25-vuotisen olemassaolon aikana huikeita elämyksiä ja tehdä yhteistyötä mahtavien soittajien kanssa. Rakastan tätä bändiä ja näitä miehiä, Timo Kärkkäinen toteaa.

- Jatkuva keikkailu on kutenkin niin aikaa vievää ja kuluttavaa, ettei aikaa tahdo jäädä enää mihinkään muuhun, hän jatkaa.

- Jean S. on tällä hetkellä paremmassa iskussa kuin koskaan. Keikkaa riittää läpi vuoden ja lavalla sekä takahuoneessa ja keikkabussissa on huikea tunnelma. Jätän tämän työyhteisön haikein mielin.

Yhtye tekee tänä vuonna peruskeikkojensa lisäksi huhtikuussa alkavan Lapin kiertueen ja toimii 6. toukokuuta ensi-iltansa saavan Uuden Iloisen Teatterin Sata lasissa! -kevätrevyyn orkesterina. Toukokuussa käynnistyy lisäksi helsinkiläisen ravintolan terassilla Jean S:n klubi-iltojen kymmenen keikan sarja.

Lue myös: Jean S. -solisti vaimostaan Miia Nuutilasta: "Täydellinen match minulle"

Kilpailut

Uusimmat