Kuva: Hanna-Maria Grönlund

Jenni Vartiainen teki yllättävän löydän jääkaapistaan

03.05.2017 10:00 - Anna Hopi

Laulaja Jenni Vartiainen tunnustaa olevansa kiireessä joskus hajamielinen, minkä vuoksi tavarat saattavat löytyä erikoisista paikoista.

Iskelmän iltapäivän Meillä kotona -ohjelmasarjassa puhutaan kodin merkityksestä. Laulaja Jenni Vartiaiselle eteinen on läpikulkupaikka, jonne on helppo jättää matkalaukut keikkareissun jälkeen.

- Eteiseen kasaantuu niitä viimeisiä asioita, joita on pakko muistaa ottaa mukaan reissuun. Eteisessä syke on korkeimmalla, koska siihen liittyy usein kaaosmaisia ja kiireisiä lähdön hetkiä, joissa hengittelen ja mietin, että onko olennaiset asiat, kuten jotkut avaimet mukana. Eteisessä stressitaso nousee nollasta sataan, Vartiainen myöntää juontaja Satu Kotosen haastattelussa.

Tähti sanoo olevansa tyypillinen stressaaja, joka miettii usein kotoa poistuessaan, jäikö kodinkone päälle tai jääkaappi auki.

- Teen varmistuksia - siksi eteiseen liittyy pieni paine. Minulla on myös aina puhelin kadoksissa, kun olen lähdössä kotoa, hän tunnustaa.

(kuva: Mikko Räsänen)

"Kadotan aina puhelimeni"

Laulaja kaipaa kotiinsa lankapuhelinta, josta voisi soittaa kännykkäänsä ja selvittää nopeasti sen olinpaikan.

- Turhan yleinen juttu on se, että kun olen menossa taksissa johonkin, sanon kuskille, että voitko soittaa mun puhelimeen, kun kadotin puhelimeni jonnekin. Laitan usein kotoa lähdön hetkellä kamat nopeasti kasaan, ja olen löytänyt puhelimen joskus jääkaapista, Jenni Vartiainen kertoo.

- Mietin joskus, että olisiko maailma helpompi paikka, jos ei olisi kännyköitä. Itse joudun pitämään sitä mukana kokoajan, siinä on kalenteri ja se on minulle tietynlainen työväline. Kirjoitan lauluja sinne, ja siitä on tullut tärkeä käytännön kannalta. On kamalaa, jos heität sen vaikka aamulla vahingosa roskikseen. Sieltäkin se on joskus löytynyt, hän virnistää.

(kuva: Hanna-Maria Grönlund)

Kuuntele Iskelmän iltapäivälähetystä arkisin 14-18. Äänessä juontaja Satu Kotonen. Voit tykätä Iskelmän iltapäivän Facebook-ryhmästä täältä.

Lue myös: Me Naiset: Jenni Vartiainen pelkäsi lauluäänensä puolesta

Kilpailut

Uusimmat