Kuva: Mikko Räsänen

Haloo Helsinki -tähden sukellusretki Balilla: Merestä nousi fani

22.05.2017 12:00 - Anna Hopi

Yhtyeen jäsenet tunnistetaan usein lomamatkoilla.

Haloo Helsinki! -yhtye on Suomen tämän hetken suosituin keikkabändi. Saako yhtye olla rauhassa arjessaan?

- Kyllä aikalailla saamme. Elli kun on keulakuvamme ja vielä naispuolinen henkilö, miehet lähestyvät häntä ehkä vähän eri tavoin. Hän saa eniten huomiota osakseen. Viihdymme koko porukka omissa oloissamme. Kaikki mahdollinen vapaa-aika tehdään uutta musiikkia. Jos minut ja Leon haluaa löytää, olemme työhuoneella, Jere Marttila kertoo.

- Suomalainen mentaliteetti on se, että kun olet yöelämässä, tullaan rohkaisuhuikan ottamisen jälkeen lähestymään. Onneksi jengi lähestyy aika vilpittömästi juttelemaan. Meillä kundeille on ollut siistiä, kun samanikäiset kundit tulevat sanomaan diggaavansa meidän musasta.

Leo Hakanen ylistää faneja, jotka ovat uskaltaneet avautua keikkojen yhteydessä vaikeistakin kokemuksista. Bändi arvostaa fanien avoimuutta.

- Idolin tapaaminen on jännä hetki, niin se on itsellekin. Ei kuitenkaan koskaan voi tietää, millainen ihminen on livenä kasvokkain. Mielellään juttelemme jengille, jos heillä on jotain jaettavaa, Jere sanoo.

(kuva: Voice)

"Suomalaisiin törmää aina ulkomailla"

Joskus fanit tulevat juttelemaan oudoissakin tilanteissa vaikka toisella puolella maailmaa. Oudoin tilanne, joka Jerellä tulee mieleen liittyy taannoin vietettyyn Balin lomaan.

- Olimme Balilla snorklaamassa, niin siellä tuli vanhempi mies, perheenisä vastaan. Hän snorklasi meressä vieressämme ja otti puheeksi asian. Se oli vähän outo tilanne, koska olimme Indonesiassa todella kaukana. Sekin oli perusjuttu, että he olivat perheen kanssa lomamatkalla ja tytär fanitti meitä. Satuimme vielä saman perheen kanssa samaan sporttibaariin myöhemmin katsomaan futista, hän sanoo.

- Välillä mietityttää se, kun tulee törmättyä suomalaisiin missä tahansapäin maailmaa. Oli se absurdi tilanne.

Lue myös: Haloo Helsinki! -yhtye: "Keikoilla meitä lähestyy nuoria, joilla on paha olla"

Lue myös: Haloo Helsinki julkaisi uuden singlen: "Taas kerran täydellinen kappale"

Kilpailut

Uusimmat