Kuva: Mikko Räsänen

Olli Lindholmista yhdessä yössä some-suosikki: "Idea lähti tyttäreltä"

05.05.2017 12:54 - Mikko Räsänen

Olli Lindholmin versio Robinin Frontside Olliesta ihastuttaa ja naurattaa. Olli paljasti Radio Novan Aamussa tarinan kappaleen takaa.

Vain elämää -ohjelman Robinin päivässä päähuomion varastikin yllättäen Olli Lindholm. Yö-laulaja esitti Frontside Olliesta oman versionsa, sillä kappale oli muuttunut Lindholmin Ollieksi ja kertoi siitä, miten kiekkovalmentaja Karri Kivi iskee naisen Olli Lindholmin nenän edestä.

Jaksossa nähtiin, miten yllätysesitys sai muut Vain elämää -tähdet villiintymään. Heti kappaleen esityksen jälkeen villiintyi myös sosiaalinen media, kun katsojat olivat haltioissaan hauskasta esityksestä. Katso esitys alta.

Radio Novan Aamun Aki Linnanahde ja Minna Kuukka tavoittivat Lindholmin, joka paljasti, että idea uuteen sanoitukseen tuli itse asiassa hänen tyttäreltään. Tytär on huomannut isänsä ja Karri Kiven läheisen ystävyyden, sillä miehet soittelevat toisilleen lähes päivittäin. 

- Viime syksynä ruokapöydässä kerroin tyttärelle, että minut täytyisi vetää joku Robinin biisi. Hän sanoi, että vedä nyt sitten se Frontside Ollie ja kerro kappaleessa Karrista, kun sä kerran siitä muutenkin jatkuvasti puhut. 

- Tuollaisen hitit juju saattaa tulla noin pienestä asiasta.

Minnaa kiinnosti, miten lopullisen version tarina syntyi ja onko se totuudemukainen. Onko Karri siis oikeasti iskenyt naisen Ollin edestä? Kuuntele haastattelu alta. 

Muistatko, miltä Olli Lindholm näytti Yön alkuvuosina 80-luvulla. Katso täältä nostalginen haastattelu vuodelta 1986. 

Lue myös: Olli Lindholm ihmettelee keikkabisneksen tilaa: "Yhtälö on mahdoton!"

Lue myös: Olli Lindholm: Yhtä Yö-kappaletta ei soiteta tämän kiertueen jälkeen enää ikinä!

Kilpailut

Uusimmat