Kuva: Mikko Harma

Kaija Koo muistelee: antoi pakit deittiseuralaiselle yllättävästä syystä!

26.05.2017 10:00 - Anna Hopi

Laulaja arvostaa ihmisiä, jotka heittäytyvät tunteella mukaan keikoilla.

Kaija Koo, 54, on ollut lonkkaleikkauksensa takia hengähdystauolla. Nainen kertoo valmistautuvansa parhaillaan kesän festivaaleille bändinsä kanssa. 

-  Bändi on ollut hyvässä vedossa. Meillä on ollut PA-treenit muutaman kerran. Käymme läpi tekniikkaa, ja olemme kasanneet koko keikkasetin Nosturiin harjoitusmielessä. On hienoa, että kaikki suunnitellaan läpi viimeistä piirtoa myöten ja tehdään huolellista työtä, Kaija iloitsee.

- Se selviää kohta, mikä on keikkakuntoni. En vielä osaa sanoa. Ääni toimii äärettömän hyvin, ja henki on hyvä. Jännitetään yhdessä, miten käy, hän heittää.

Koon tulevaisuus on suunniteltu tarkasti vuoteen 2018 asti. Laulaja vihjailee haastattelussa, että suuria asioita on vielä tulossa. Ne jutut ovat kuitenkin salaisuuksia, eikä niistä puhuta vielä.

Täydellä sydämellä keikoilla

Terveysongelmista huolimatta tähti aikoo antaa kaikkensa kesäkeikoilla.

- Se, mitä lähtee, se annetaan. Minulla on se energiapommi sisälläni, joka lähtee vyörymään keikoilla joka kerta. Ikinä en halua poistua keikalta ilman, että mannerlaatat ovat vähän liikahdelleet, hän sanoo.

- Yleisön tunnelman aistii hyvin, se on sellainen yleinen aura, jonka vaan tuntee. Bongaan yleisöstä katseita - poimin ihmisiä, jotka antavat minulle voimaa jatkaa. Keikka syntyy aina yhdessä yleisön kanssa - se on molemminpuolista vuorovaikutusta.

Kaijalle merkitsee todella paljon se, miten yleisö hänen keikkoihinsa reagoi. Laulajan mielestä keikoilla kuuluu nauttia täysillä, eikä himmailla. Hänelle tämä on niin sydämen asia, että se on ollut käänteentekevä asia jopa omissa miesasioissa.

- Kerran aikoinani minulla oli deittikumppani, jonka kanssa menimme katsomaan konserttia. Olin haltioissani, koska se oli hienosti tehty. Taputin siellä kädet punaisina. Tämä tyyppi sanoi, että ei hänen tarvitse taputtaa, koska maksoi jo lipun. Sanoin hänelle, että se oli viimeinen kerta deiteille! Mun yleisö ei koskaan tee noin. He antavat koko bändille ihan täysillä energiaa. On tosi tärkeää, että yleisö reagoi - silloin esiintyjäkin pistää parastaan, Kaija virnistää.

- Sellainen vinkki miehille, että jos olette tyttöystävän kanssa mun keikoilla, kannattaa taputtaa. Muuten tyttöystävä voi suuttua! Hän nauraa.

Kaija Koo hämmentyi äskettäin Pohjanmaalla keikkaillessaan. Katso täältä, mikä hämmensi suosikkilaulajan. 

(kuva: Mikko Räsänen)

Kaija Koo on myös mukana Iskelmän synttäriristeilyllä. Lue täältä lisää risteilystä, jossa mukana ovat myös muun muassa Lauri Tähkä ja Neon 2.

Kilpailut

Uusimmat