Kuva: Senja Rapila

Arttu Wiskarin uusi biisi saa pepun pyörimään: "Hiukan erilainen Wiskari-kappale kuin yleensä"

07.06.2017 07:45 - Reija Saarinen

Kappale kantaa nimeä Meidän biisi.

Arttu Wiskari, 32, julkaisi tänään uuden kappaleen, joka kantaa nimeä Meidän biisi. Nimensä mukaisesti siinä lauletaan fiiliksistä ja muistoista, joita rakastavaisten yhteinen kappale mieleen tuo.

- Jokaisellahan on se meidän biisi. Harvoin kukaan keneltäkään kysyy, että mikä on se teidän biisi, mutta aika usein niitä häissä kuullaan. Tämä kappale kertoo juuri siitä, fiiliksistä ja muistoista.

Kyseessä on hiukan harvinaisempi biisi siinäkin mielessä, että kappale on Wiskarin uran aikana vasta toinen, joka on tullut tutun tekijätiimin ulkopuolelta. Siksi myös tunnelma saattaa olla totutusta poikkeavaa.

- Makeeta, että tulee tuotanto ulkopuolelta. Hiukan erikuuloinen Arttu Wiskari -kappale kuin yleensä. Ehkä se on vähän sellainen perseen pyörityskappale, mutta on kiva julkaista myös musiikkia, joka voi olla tanssittavaa. Omat kappaleeni kun ovat useimmiten tekstiedellä meneviä.

Wiskarin kesään kuuluu keikkailun lisäksi myös jännittäviä hetkiä, kun hääkellot soivat miehelle ja hänen tulevalle vaimolleen.

- Kesäkuu on hiljaisempi kuin koskaan, sillä on häät tulossa. Sen vuoksi pidetään muutama viikko lomaa.

- Nakki viuhuu koko ajan levy-yhtiöstä ja vaimolta eli koko ajan saa tehdä jotain, mutta tykkään siitä. Olen sellainen tyyppi, joka elää stressistä, en vaan voi toimia ilman stressiä. Lomallakin on aina kone mukana ja jotain pientä on pakko tehdä. Se on mun tapa relata.

Wiskarin uuden kappaleen pääset kuulemaan alta.

Lue myös: Arttu Wiskari meni teini-ikäisenä rikki: "Luulin, ettei minusta tule ikinä mitään"

Lue myös: Arttu Wiskari sai erikoisen työtarjouksen: Mies halusi palkata saunomaan vaimonsa kanssa!

Kilpailut

Uusimmat