Kuva: Mikko Räsänen

Antti Tuisku: Pelkään tilanteita, joissa on paljon ihmisiä

01.07.2017 15:59 - Anna Hopi

Kun Tuisku riisuu popparin viitan harteiltaan, hän nauttii vapaa-ajalla tavallisen arjen rauhallisuudesta.

Laulaja Antti Tuisku elää suosionsa aallonharjaa monen vuoden kovan työn jälkeen.

- Mitä isommaksi meininki menee, sen tärkeämmäksi minulle tulevat elämän perusasiat, jotka ovat aina olleet tosi tärkeitä. Minulla ei ole vuosikausiin ollut intressiä liikkua ihmisten ilmoilla, laulaja kertoo Iskelmäfestivaaleilla.

- Arvostan arkirutiinejani, joita minulla on esimerkiksi oman koiran kanssa. Nautin omasta kodista, ja asioista, joista muutkin nauttivat. On ollut hienoa aistia suurta myötäelämistä tässä hypessä. Ihmiset ovat ikään kuin odottaneet, että koska se suuri läpimurto tulee. Tämä koskee niin kuulijoita ja faneja kuin kollegoitakin. Fiilis on se, että nyt se vihdoin tapahtui, mutta tuo tyyppi on silti se sama tyyppi.

"Muuttuvia tekijöitä on enemmän"

Tuisku kertoo karttavansa vapaa-ajallaan tilanteita, joissa on paljon ihmisiä.

- Minua on alkanut pelottaa tilanteet, joissa tullaan paikkaan, jossa on paljon ihmisiä. Joita et pysty hallitsemaan. Muuttuvia tekijöitä on kaikkialla enemmän, hän sanoo.

- Se, että tämä tapahtuu nyt 14 vuoden jälkeen, niin nämä kilometrit ja kokemus auttavat. En koe, että pääni on menossa sekaisin. Tämän takia olen tehnyt työtä vuosikausia. Minä ja kaikki, jotka ovat mukanani tekemässä tätä juttua, voimme nyt lunastaa ne kovan työn hedelmät ja nauttia niistä, kertaa keikkakesästä nauttiva artisti.

Hän huokaa onnellisena, ettei tarvitse esiintyä tyhjille saleille, vaan porukka odottaa innolla Tuiskun keikkoja.

- Pitää muistaa, että näin ei ole aina ollut. Näitä hetkiä arvostaa siksi ihan eri tavoin.

Lue lisää täältä Antti Tuiskun uudesta Hanuri-kappaleesta.

Kilpailut

Uusimmat