Kuva: Mikko Räsänen

Janna hehkuttaa Nikke Ankaraa: "Hän on täynnä rakkautta"

16.08.2017 20:15 - Reija Saarinen

Janna uusi kappale kantaa nimeä Vaikee mut oikee.

Janna julkaisi viime viikolla uuden kappaleen. Vaikee mut oikee -nimeä kantava biisi kertoo hullusta rakkaudesta, siitä tunteesta joka vie täysin mukanaan.

- Ihminen voi helposti rakastua näkemättä, että kyseessä ei välttämättä olekaan se paras juttu. Sitä on sellaisessa tilanteessa helposti sokea ja kuvittelee vain, että toinen on Se Oikea, vaikka ei edes kohtelisi hyvin, Janna kertoo Voice.fi:lle.

Kun Se Oikea sitten osuu kohdalle, sen Janna mukaan tuntee syvällä sisimmässään.

- Se pitää tuntua ihan siellä vatsanpohjassa saakka. Jos toinen vielä kohtelee hyvin, niin kyllä sen sitten tietää.

"En ole vaativa"

Parisuhteessa on aina kaksi ihmistä, joista molemmilla on omia tapojaan. Jotkin erilaisuudet saattavatkin aiheuttaa pientä närää suhteen toisessa osapuolessa. Mutta mikä Jannan piirteistä on sellainen, joka saattaa "ärsyttää" toista?

- Ehkä pikkutarkkuuteni. Jos joku asia ei hoidu, niin muistutan siitä kyllä ja monta kertaa, hän naurahtaa.

Kodin siisteys ei sen sijaan ole Jannalle maailman suurin asia.

- Olen aika tarkka siisteydestä, mutta ei se mikään maailman suurin katastrofi ole, jos toinen ei ole laittanut tiskejä tai muuta sellaista. En ole siinä suhteessa niin vaativa. Tykkään siivota ja pestä pyykkiä, mutta toki on kiva, että homma on balanssissa ja molemmat hoitavat osansa.

"Hän on täynnä rakkautta"

Vaikee mut oikee -kappaleessa kuullaan myös Nikke Ankaran räppejä. Kyseiset rivit saivat Jannan mukaan alkunsa järjettömän nopealla tahdilla.

- Soitin Nikkelle ja viiden minuutin päästä sain räpit viestillä ja kysyi, että kelpaako. Se oli aika nopeaa toimintaa, Janna nauraa.

Janna mukaan Nikkessä on paljon hyviä puolia, jotka tekevät hänestä rakastettavan persoonan.

- Hän on erittäin hauska. Hän on myös todella sydämellinen ihminen, vaikka saattaa välillä flirttaillakin paljon. Nikke on vaan niin täynnä rakkautta ja jakaa sitä ympärilleen, Janna toteaa.

Jannan mukaan Vain elämää -ohjelman nostattama kohu Nikken kärki märkänä -kommentista ei muuttanut hänen käsitystään miehestä.

- Olen 10 vuotta tehnyt töitä miesten kanssa, joten en ole ihan niin herkkä. Kaikkea ei vain pidä ottaa niin vakavasti, jos siis kyse on vitsistä. Olen sitä mieltä, että parempi sanoa suoraan esimerkiksi se, että joku on hyvännäköinen kuin sitten kirjotella salaa jonnekin, Janna toteaa.

Vaikee mut oikee -kappaleen voit kuunnella alta.

Lue myös: Janna uuden suhteen aloittamisesta: "Ei pidä luottaa urpoihin saman tien"

Kilpailut

Uusimmat