Kuva: Mikko Räsänen

Kaija Koo yllättyi Vain elämää -kuvauksissa: "Juha Tapio luuli minun olevan kovis"

17.08.2017 15:18 - Anna Hopi

Laulajat pääsivät tutustumaan toisiinsa pintaa syvemmältä.

Laulaja Kaija Koo sanoo saaneensa seitsemänneltä Vain elämää -kaudelta varsin erilaisen kokemuksen kuin vuonna 2012 kuvatusta starttikaudesta. Syy on siinä, että paikalla oli tällä kertaa eri porukka. Kaija muistuttaa, että myös hän on muuttunut ihmisenä.

- Ensimmäinen kausi oli viattoman hassu. Olin valinnut omat biisini viimemetreillä. Hyvä jos muistin sanat kun piti esiintyä. Valitsimme kappaleet nyt ajoissa ja sai alkaa harjoittelemaan paljon aikaisemmin. Nyt biiseissa on tarkemmat tuotannot, hän sanoo.

- Emme tietäneet, mitä ekasta kaudesta tulee. Nauroimme paljon ja kirmailimme hippasille. Tässä oli nyt ammattimainen tuntu, mutta se ei vienyt aitoutta pois. Musiikkiesitykset olivat mielettömiä, mukana oli valiojoukko.

- Ehkä siten. Teimme Vain elämää -sarjasta ilmiön. Meidän kautemme aikana katsojaluvut kasvoivat. Formaatti on niin hyvä, että ne olisivat ehkä nousseet joka tapauksessa. Olen otettu, että minut haluttiin valiojoukkoon mukaan, hän sanoo. 

"Juha on lämmin ja ihana ihminen"

Artisti sanoo, ettei tuntenut kovin hyvin entuudestaan Juha Tapiota, Jari Sillanpäätä, Jenni vartiaista, Toni Wirtasta ja Cheekiä. Sanni oli hänelle täysin uusi tuttavuus. Tutustumisen myötä kaikenlaiset ennakkoluulot karisivat nopeasti.

- Oli hauskaa, kun Juha Tapio sanoi, että hän luuli minun olevan kovis, kun olimme nähneet vain takahuoneessa ennen keikkaa. Sanoin, että minä luulin hänen olevan kovis, Kaija nauraa.

- Oli uskomatonta, miten herkät ihmiset keskittyvät esiintymiseen, ja sinusta voi tulla sellainen kuva muille, että olet kovis. Juha on tosi lämmin ja ihana ihminen, ja hän varmasti ajattelee minusta samoin.

Kaija Koo sanoo myös vaikuttuneensa Sannin herkkyydestä ja lahjakkuudesta, joka tuli ilmi Vain elämää -kuvauksissa.

Lue myös: Kaija Koo: Tauon aikana kyseenalaistin esiintymistaitoni

Kilpailut

Uusimmat