Kuva: Uuge Kojola

Ilves voitti HIFK:n rankkareilla

20.01.2015 22:39 - Frans Metsälä

Ilves voitti HIFK:n voittomaalikilpailun jälkeen 3 – 2 –lukemin Hakametsässä pelatussa ottelussa. Steven Zalewski, Toni Kallela ja lisäpisteen ratkaissut Tapio Laakso onnistuivat tupsukorvista maalinteossa. Ilves pelaa seuraavaksi Sportia vastaan tasauskierroksen otteluissa.

Liigassa pelattiin tiistai-iltana viiden ottelun kierros. Ilves ja HIFK kohtasivat Hakametsässä. Arttu Luttinen laukoi helsinkiläiset johtoon avauserässä ylivoimalla. Ilveksen Steven Zalewski tasoitti toisen erän alussa. Tomas Zaborsky vei helsinkiläiset uudelleen johtoon. Tapparasta viime viikolla Ilvekseen siirtynyt Toni Kallela tasoitti vielä toisessa erässä. Tapio Laakso ja Roope Hintz alustivat Kallelan ensimmäisen osuman Ilves-paidassa.

Ottelun kolmas erä ja jatkoaika olivat maalittomia. Laakso onnistui ainoana pelaajana voittomaalikilpailussa ja ratkaisi kaksi pistettä tupsukorville. Ilveksen Joonas Korpisalo torjui ottelussa 25 laukausta. HIFK:n Kevin Lankinen ehti kiekon tielle 24 kertaa. Voitto oli tupsukorville toinen peräkkäinen.

Ilves pelaa perjantaina ja lauantaina Sportia vastaan tasauskierroksen otteluissa. Radio City Tampereen Kiekkoradio selostaa perjantaina 23.1 pelattavan Sport – Ilves –ottelun alkaen kello 18.30. Kiekkoradio käynnistyy tuntia aikaisemmin.