Torstain rekrytapahtumassa ennätysmäärä avoimia työpaikkoja

22.09.2014 14:44 - Mika Kuki

Lähes 60 yritystä ja 300 avointa työpaikkaa esittäytyy rekrytointitapahtumassa Oulun SuperPark Areenalla torstaina.

Pohjoiset mahdollisuudet ja MegaMatchmaking -rekrytointitapahtumaan on ilmoittautunut jo lähes 60 rekrytoivaa yritystä. Avoimia työpaikkoja on tarjolla jopa 300, mikä on enemmän kuin koskaan aiemmin. Tapahtuma on myös toimialoiltaan aiempia laajempi: töitä on tarjolla mm. palvelu-, sairaanhoito-, teollisuus- ja ICT-aloilla.

- MegaMatchmaking-tapahtuman teemana on tänä syksynä työvoiman liikkuvuus ja pitkäjänteisen työn tuloksena tapahtumaan on tulossa rekrytoivia yrityksiä Suomen lisäksi myös Ruotsista, Norjasta ja Saksasta, joissa ammattitaitoiselle työvoimalle on paikoin suurtakin tarvetta, kertoo Mika Vierimaa Oulun kaupungin työllisyyspalveluista.

Tapahtumassa on tarjolla myös paljon työelämätietoutta Suomesta, Ruotsista ja Norjasta ja kävijät saavat kuulla käytännönläheisesti ulkomailla työskentelystä ja opiskelusta. Työpajoissa on mahdollisuus saada vinkkejä CV:n tuunaukseen sekä työhaastatteluihin. Lisäksi tapahtuman osana järjestetään Urakahvila, jossa asiantuntijat eri organisaatioista antavat ohjausta ja neuvontaa mm. työn hakemiseen, yrittäjyyteen ja kansainvälisiin työ- ja opiskelumahdollisuuksiin liittyen.

Kaikkien toimialojen yhteinen tapahtuma tarjoaa työnantajille ja työnhakijoille erinomaisen mahdollisuuden kohdata toisensa. Tapahtuman infoa sekä ohjelma löytyvät täältä ja ilmoittautuneet yritykset sekä avoimet työpaikat Duunaamon sivuilta.

Pohjoiset mahdollisuudet ja MegaMatchmaking -tapahtuma järjestetään SuperPark Areenalla torstaina 25.9.2014 klo 9.00 - 15.00. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Kilpailut

Uusimmat