Kuva: liiga

Ilvekselle makeat pisteet Kuopiosta

11.11.2014 21:23 - Frans Metsälä

Ilves voitti KalPan maalein 2 – 1 Kuopiossa pelatussa maaottelutauon jälkeisessä ensimmäisessä Liiga-ottelussa. Aleksi Mustonen ja Vojtech Polak onnistuivat tupsukorvista maalinteossa. Kolmen ottelun voittoputkessa oleva Ilves pelaa seuraavaksi Sportia vastaan perjantaina.

Liigan marraskuun maaottelutauko päättyi tiistaina Kuopiossa pelatulla KalPan ja Ilveksen välisellä ottelulla. Ottelun avauserä oli maaliton. Mikko Jokela vei KalPan johtoon toisessa erässä ylivoimalla Jaakko Rissasen ja Janne Keräsen esityöstä. Ilveksen Aleksi Mustonen (kuvassa) tasoitti kolmannen erän alussa tasavajaalla Martti Järventien ja Aleksi Mäkelän alustuksesta. Vojtech Polak vei tupsukorvat johtoon hetkeä myöhemmin ylivoimalla Tapio Laakson ja Sami Sandellin kerätessä syöttöpisteet. Enempää maaleja ottelussa ei tehty. Juha Järvenpää torjui Ilves-maalilla 28 laukausta. KalPan Eero Kilpeläinen ehti kiekon tielle 25 kertaa.

Voitto oli tupsukorville kolmas peräkkäinen. Ilves pelaa seuraavan kerran liigatulokas Sportia vastaan. Ilveksen ja Sportin välinen ottelu pelataan perjantaina 14.11 Hakametsässä alkaen kello 18.30. Radio City Tampereen Kiekkoradion seuraava selostusottelu Pelicans – Tappara pelataan Lahdessa päivää aikaisemmin eli torstaina 13.päivä.