Kuva: Mikko Räsänen

Anne Mattila antoi taidemaalauksensa huutokauppaan - tuotot syöpäsairaille lapsille

23.02.2017 10:32 - Anna Hopi

Mattila on iskelmäkansan suosikki, mutta myös intohimoinen taidemaalari.

Laulaja Anne Mattila on maalannut tauluja jo 19 vuoden ajan. Hän on laittanut niitä esille lukuisiin näyttelyihin eri puolilla Suomea. Mattila osallistuu nyt Tampere-talon hyväntekeväisyystempaukseen antamalla huutokaupattavaksi öljyvärityönsä Hiljaisuus ja lahjoittaa taulusta saatavan summan lyhentämättömänä keräystilille. Mattila avaa huutokaupan torstaina 23. helmikuuta.

Tarjouksen voi lähettää sähköpostilla an-ne-sis-ko@live.fi tai lähettämällä viestin Annen taidekahvilan Facebook-sivulle. Mattila vastaa huutokaupan järjestämisestä itse ja tiedottaa sen etenemisestä Facebook-sivulla. Tarjouksia otetaan vastaan aina konsertin alkuun asti.

Tampere-talossa järjestetään maanantaina 3. huhtikuuta Sylissä-hyväntekeväisyyskonsertti Taysin syöpälasten hyväksi. Keräystiliä kartutetaan paitsi Mattilan maalaaman taulun tuotoilla, myös konsertin lipputuloilla. Konsertissa esiintyy iso joukko Suomen eturivin artisteja, kuten Anna Eriksson, Janna Hurmerinta, Pete Parkkonen, Jonne Aaron ja Arttu Viskari. Juontajien joukossa on Iskelmän iltapäiväjuontaja Satu Kotonen.

Tampere-talon ja Tampereen Lastenklinikan Tuki ry:n järjestämän onsertin tuotto menee Tampereen yliopistollisen sairaalan Taysin hyväksi ja käytetään erityisesti syöpää sairastavien lasten ja heidän vanhempiensa viihtyvyyden lisäämiseen sairaalassaolon aikana. Keräyksellä hankitaan lapsille leluja, pelejä ja kalusteita sekä kustannetaan osastolle lastenkulttuuria. Keräys tukee myös perheiden yhdessäoloa toimivammilla tilaratkaisuilla ja mahdollistaa vanhempien yöpymisen osastolla. Samalla halutaan huolehtia vaativaa työtä tekevän henkilökunnan jaksamisesta.

Lue konsertista lisää täältä. Lippuja saa Tampere-talon lipunmyynnistä, Lippu.fi-sivustolta ja Aplodi-myymälästä.

Jos haluat osallistua keräykseen, alla lahjoitustilien tiedot:

FI 85 5730 0820 7462 75 Tampereen Seudun Osuuspankki

FI 75 1723 3000 0108 41 Nordea.

Lahjoittaa voit myös osoitteessa www.lahjoitalapsille.fi laittamalla viestikenttään Konsertti.

Kilpailut

Uusimmat