Sarjajohtaja KooKoo ei antanut TUTOlle armoa

14.01.2015 21:00 - Janne Laakso

TUTO Hockey suuntasi keskiviikkoillaksi Kouvolaan, jossa se kohtasi Mestistä johtavan KooKoon. Ottelu oli tiukka, mutta isännät olivat parempia maalein 4-1.

Loppulukemat eivät välttämättä täysin vastaa illan peliä, sillä TUTO taisteli kovaa, mutta vain tehdyt maalit lasketaan, ja niinpä sarjapisteet jäivät Kouvolaan. KooKoo pääsi aloittamaan maalinteon ylivoimalla ensimmäisessä erässä, eikä edes erän lopulla tarjottu kahden miehen ylivoima auttanut TUTOa pääsemään tasoihin.

Toisessa erässä KooKoo karkasi jo kolmen maalin johtoon, eikä TUTO vieläkään onnistunut maalintekoa aloittamaan edes kahden ylivoiman aikana. Kun kolmatta erää oli pelattu tasan minuutti, pääsi KooKoo jo neljän maalin johtoon, jota TUTO ei saanut juurikaan kurottua. Ajassa 58.31 pääsi Anton Kokkonen alivoimalla viemään kiekon KooKoon maaliin, mutta lohtu oli laiha, kun lukemat 4-1 jäivät lopputulokseksi.

TUTO jatkaa otteluitaan perjantaina kotiottelulla JYP-Akatemiaa vastaan. Lauantaiksi joukkue suuntaan Keuruulle KeuPa HT:n vieraaksi.