Kuva: Mikko Räsänen

Anssi Kela hemmottelee faneja keräilyharvinaisuudella - lempikappaleesi liveversioina

25.10.2016 14:01 - Anna Hopi

Muusikko Anssi Kela julkaisee livelevyn, jossa on helmiä viime kevään kiertueelta.

Laulaja Anssi Kela kiersi viime keväänä konserttisalikiertueella ympäri Suomea. Hän julkaisee 1. joulukuuta harvinaislaatuisen yllätyksen faneille - livelevyn, joka tulee myyntiin fyysisesti pelkästään vinyyliversiona. Parasta aikaa -livelevy välittää hurmoksen, jota nähtiin Kelan loppuunmyydyillä keikoilla.

- Parasta aikaa -konserttisalikiertue oli urani hienoin kiertue. Olin ennakkoon varautunut siihen, että konserttisaleissa yleisö istuisi rauhallisesti ja tunnelma saattaisi jäädä hiukan kädenlämpöiseksi. Kävikin toisin: heti ensimmäisestä konsertista lähtien kuulijat hylkäsivät penkkinsä ja kiertueesta tulikin pahuksenmoiset pirskeet. En ollut tiennyt, että konserttisaleissakin voisi olla niin hikinen fiilis, hymyilee Anssi Kela.

- Kun takana oli muutama keikka, niin totesimme, että pakkohan näitä on alkaa nauhoittaa — tämä meininki pitää saada talteen. Hurmoksellinen kiertue välittyykin hyvin tällä livealbumilla.

Parasta aikaa -livelevyllä kuullaan yleisön lempikappaleita, kuten Miten sydämet toimii?, Jennifer Aniston, Puistossa, Petri Ruusunen, Nostalgiaa, Levoton tyttö ja 1972.

Lue myös: Anssi Kelalla on yksi pahe: "Olen siinä holtiton"

Lue myös: Anssi Kelan uusi kappale on oodi mustalle värille - kuuntele

Kilpailut

Uusimmat