Sport saalisti pisteen tahmeista Kärpistä

28.10.2014 21:20 - Henri Laukka

Kärpät kohtasi sarjajumbo Vaasan Sportin ensimmäistä kertaa Liigassa Oulussa. Kärppien otteet olivat tahmeat ja vieraat johtivat kahden erän jälkeen 0-1. Kärpät tuli kolmannessa erässä tasoihin, mutta lopullista ratkaisua haettiin jatkoajalta. Ratkaisijaksi nousi Lasse Kukkonen iskemällä kiekon ylivoimalla sisään.

Joukkeilla oli avauserässä paikkansa, mutta Iiro Tarkki ja Ville Hostikka pitivät maalinsa tyhjinä. Toisen erän puolivälissä Kärpät joutui kahden miehen alivoimalle ja ajassa 29:48 Sport siirtyi 0-1 johtoon Jarkko Immosen maalilla. Sport otti kolmannen erän alkuun kolme jäähyä ja Kärpät tuli tasoihin ylivoimalla. Kovan pyörityksen jälkeen Patrick Davis pääsi maalin kulmalta iskemään kiekon maaliin. Mika Pyörälä pääsi ajassa 53:16 läpi, mutta mies kaadettiin. Pyörälä pääsi kokeilemaan rangaistuslaukausta, mutta veto meni kilpikäden puolelta yli. Kärpät pääsi jatkoajalle ylivoimalla, kun Immonen otti aivan kolmannen erän lopussa jäähyn. Lasse Kukkonen ratkaisi ottelun ajassa 61:40.

Kärppien seuraava ottelu on lauantaina SaiPaa vastaan Oulussa. Ottelu alkaa kello 17.00 ja Kiekkoradio Radio City Oululla kello 16.00.