TUTOlta maalinteko hukassa - pisteet Kajaaniin

28.11.2014 21:22 - Janne Laakso

TUTO Hockeyn ja Kajaanin Hokkin perjantai-illan kohtaaminen oli vähämaalinen ja turkulaisittain ankea.

Joukkueiden kohtaamisesta Kupittaalla odotettiin runsasmaalista, mutta toisin kävi. Ensimmäisen erän saldoksi ei merkitty yhtäkään maalia. Rangaistusminuutteja vihellettiin TUTOlle kaksi ja Hokkille kahdeksan.

Ensimmäinen maali nähtiin kun toista erää oli pelattu reilut seitsemän minuuttia. Sen iski siirretyn rangaistuksen aikana Hokkin Jesse Puljujärvi. Toisen erän rangaistusminuutit merkittiin 4-6.

Kolmanteen erään mentiin tilanteessa 0-1, eikä muutosta tahtonut tulla. Lopulta, kun peliaikaa oli jäljellä vajaat kaksi minuuttia, otti TUTO Kaapo Kähkösen pois maaliltaan, mutta ylivoimakaan ei turkulaisia auttanut, vaan Hokki pääsi iskemään tyhjään maaliin loppuluvuiksi 0-2 ja pisteet karkasivat Kajaaniin.

TUTO jatkaa edelleen Mestiksen viidentenä, mutta Hokki nousi voitollaan kolmanneksi ohi JYP-Akatemian.

TUTOn ottelut jatkuvat huomenna lauantaina Vantaalla.