Kuva: AOP

Arja Koriseva sairaudesta Me Naisille: "Lääkärin puhelu oli pahin hetki"

17.06.2016 07:55 - Anna Hopi

Laulaja Arja Koriseva joutui sokkiin kuullessaan rintasyövästään ensi kertaa.

Tähti kertoo Me Naiset -lehden haastattelussa olleensa syvissä vesissä kuultuaan lääkäriltä sairaudestaan viime syksynä. Nainen oli keskellä Lapin kiertuettaan, kun lääkäri kertoi hänelle, että kipeä patti vasemmassa rinnassa olikin pahanlaatuinen kasvain.

Arja Koriseva oli muutamia kuukausia aikaisemmin tutkituttanut rutiininomaisesti rintana mammografiassa. Hänellä ei ollut aavistustakaan, että jotain olisi ollut pielessä.

– Olin niin sokissa, etten muista puhelusta juuri mitään, enkä osannut kysyä yhtään enempää. Koko sairastumisprosessissa juuri tuo lääkärin puhelu on ollut kaikista pahin hetki, Arja muistelee.

Tuonakin järkytyksen iltana Arja teki sen, minkä kovan luokan esiintyjät tekevät ja hän veti keikkansa kunnialla. Nainen leikattiin pian uutisten jälkeen ja sen jälkeen alkoivat sytostaatti- ja sädehoidot. Kokemus herätti Korisevan kuolemanpelon voimalla. Eniten hän suri sitä, ettei näkisi välttämättä lastensa kasvavan. Pian tähden positiivinen luonne voitti, ja hän alkoi käsitellä tilannetta.

Nyt Arja on selvinnyt voiton puolelle taistelussa ja hänet nähdään ensi kertaa sairastumisen jälkeen lavalla Tangomarkkinoilla lauantaina. Lue täältä lisää Korisevan ajatuksista, joita hän koki naisellisuuttaan kohtaan.

Lähde: Me Naiset.

Kilpailut

Uusimmat