Kolmannen erän hurrikaanimyrsky piti kotisaldon puhtaana

01.10.2014 09:23 - Micke Suopuro

JYP otti tiistaina kauden neljännen kotivoittonsa, kun Pelicans kaatui jyväskyläläisten käsittelyssä 4-2 (1-1, 0-1, 3-0).

Ottelun tehopelaajana toimi Eric Perrin, joka latoi taululle pistelukemat 2+1. Perrin vastasi JYPin avausmaalista ja tärkeästä tasoituksesta kolmannen erän alussa.

Hurrikaaniryhmä oli tappiolla ennen kolmatta pelattuaan erityisesti toisessa erässä kauden heikointa kiekkoaan. Kasvojen kohotus lopussa oli kuitenkin täydellinen, eikä Pelicansille jäänyt lopulta mitään mahdollisuuksia isäntien rynnistyksen edessä.

Johtomaali merkittiin ylivoimaonnistumisen muodossa Markus Hännikäiselle. Lopullisen niitin löi samoiten pakkopelin aikana onnistunut Mikko Kalteva.

JYP tavoittelee kauden ensimmäistä vierasvoittoaan torstaina Turussa. Hurrikaani Hockeyn ennakkotunti käynnistyy tuttuun tapaan kello 17:30.