Tappara kutsuu kummeja Lukko-otteluun

01.10.2014 21:09 - Frans Metsälä

Tappara kutsuu erityisesti kummiporukoita, kummeja ja kummilapsia kannustamaan kirvesrintoja Hakametsään 24.10 pelattavaan Tappara – Lukko-otteluun. Kummin kaa peliin -otteluun kutsutaan erityisesti pirkanmaalaisia Tappara-faneja. Myös Tapparan pelaajien omat kummilapset ovat kutsutut seuraamaan kummisetiensä taistelua.

Tappara järjestää ensimmäisenä Liiga-joukkueena kummiottelun. Hakametsässä 24.päivä lokakuuta pelattavassa ottelussa kohtaavat Tappara ja Lukko. Kummin kaa peliin -otteluun kutsutaan erityisesti pirkanmaalaisia Tappara-faneja, joille tapparalaisuuteen kummilapsensa tai kummivanhempansa kasvattaminen on kunnia-asia.

Myös jääkiekkoon etäisemmin suhtautuvia kutsutaan tutustumaan vauhdikkaaseen joukkuepeliin yhdessä kummin kanssa. Myös Tapparan pelaajien omat kummilapset ovat kutsutut seuraamaan kummisetiensä taistelua.

Kummin kaa peliin -ottelu on tapahtuma, jolla Tappara osallistuu kummiuden ilmiöittämiseen Kummius.fi:n kanssa. Ottelussa yhteistyökumppanina on Tampereen seurakunnat. Ottelun erätauoilla mm. Kummipankin toiminnan esittelyä sekä #kummie:ita yhdessä Tapsun kanssa.

Tapparan Mikko Leinosen mukaan on hyvä juttu, että uusia yhteistyökumppaneita ja yleisöjä saadaan hallille. – Ehkä jotkut uudet ihmiset innostuvat tutustumaan siihen, millainen peli jääkiekko on samalla kun viettävät aikaansa kummilapsensa tai -vanhempansa kanssa. Tässä kokonaisuudessa ei ole kuin voittajia!

Kilpailut

Uusimmat