Kuva: Pedon Raapaisu

Kärppien härkäviikko päättyi voittoon

10.01.2015 19:38 - Hannu Okkonen

Kärppien härkäviikko sai päätöksensä, kun vastaan asettui TPS. Kotijoukkue oli matkannut edellisyönä Hämeenlinnasta, kun taas TPS oli saanut valmistua yhden päivän Oulussa. Tiukka kamppailu päättyi lopulta kotijoukkueen varmaan 2-1 voittoon. Julius Junttila iski avausmaalin ja syötti toisen.

Avauserä oli maaliton. Jesse Puljujärvi sai kiekon maaliin ylivoimalla erän lopulla, mutta se hylättiin maaivahdin häirinnän vuoksi. Juraj Simek pääsi toisen erän puolivälissä yksin läpi, mutta Tomi Karhunen torjui. Kolmas erä ehti kulua 40 sekuntia, kun Julius Junttila iski avausmaalin Joonas Donskoin syötöstä. Jakub Nakladal sai tuta Patrick Davisin taklauksen ja Ilkka Pikkarainen kävi Davisin kimppuun, kun Nakladal jäi jäähän makaamaan. Pikkaraisen jäähyn aikana Kärpät siirtyi 2-0 johtoon, kun Lasse Kukkonen latasi Junttilan syötöstä kiekon sisään. Niin vain TPS tuli maalin päähän, kun ottelua oli jäljellä 2:05. Mikko Rantanen iski kiekon sisään ylivoimalla, kun joukkue pelasi ilman maalivahtia. Turkulaiset yrittivät villisti tasoitusta ilman maalivahtia, mutta laukaukset menivät yli tai törmäsivät Karhuseen. Näin Kärpät jatkaa Liigan kärjessä 2-1 voitolla.

Kärppien seuraava ottelu on 15.1. Lukkoa vastaan Raumalla. Ottelu alkaa kello 18.30 ja Kiekkoradio Radio City Oululla kello 17.30.