Hokki ei antanut TUTOlle armoa Kajaanissa

09.01.2015 21:15 - Janne Laakso

TUTO Hockey aloitti viikonlopun vieraspelireissunsa matkalla Kajaaniin, jossa isäntäjoukkue Hokki tylytti vieraita lukemin 5-3.

TUTOlla oli vaikeuksia saada peli käyntiin, ja niinpä kotijoukkue Hokki pääsi ensimmäisessä erässä aloittamaan maalinteon Christoffer Seppelinin osumalla.

Toisen erän alkupuolella pääsivät kajaanilaiset jo kahden maalin johtoon, mutta lopulta TUTOkin onnistui maalihanansa avaamaan. Ensin turkulaisista onnistui Olli-Pekka Heinimäki ja muutamaa minuuttia myöhemmin Jasper Lindsten, mutta vain parikymmentä sekuntia Lindstenin tasoitusmaalin jälkeen tarjoili TUTO isännille helpon paikan, jonka Heikki Klemetti käytti hyödykseen ja vei Hokkin jälleen johtoon.

Kolmannen erän jälkimmäisellä puoliskolla täräytti Seppelin itselleen jo illan toisen maalin, vieden Hokkin jälleen kahden maalin johtoon. Toni Jalon kavennusmaali vain hetkeä myöhemmin antoi TUTOlle vielä toivoa, mutta kun peliaikaa oli jäljellä enää kuusi sekuntia, Niko Saarenpää täräyttämässä tyhjään maaliin loppuluvuiksi 5-3.

Voittonsa myötä Hokki nousi sarjataulukossa neljänneksi ohi TUTOn. Turkulaiset matkaavat huomiseksi Savonlinnaan, jossa se kohtaa SaPKon klo 17.