HIFK:n ex-kovanaamalla pimeni: Hakkasi 19-vuotiaan vastustajan päätä jäähän

11.10.2014 13:34 - Mikko Räsänen

HIFK:sta tuttu Trevor Gillies on jatkanut AHL:ssä käsittämättömiä sikailujaan.

Trevor Gilliesin visiitti SM-liigaan pari kautta sitten jäi lyhyeksi, kun HIFK purki kovanaaman sopimuksen. Lyhyen visiittinsä aikana Gillies näytti, miksi hänellä on maine pelaajana, jonka pelitaidot ovat rajalliset, ja joka nousee maalien tekemiseen sijaan otsikoihin vain tappelemalla ja sikailemalla.

Nyt Gillies on sikaillut AHL:ssä tavalla, joka johtanee pitkään pelikieltoon. Gillies nimittäin hyökkäsi Rochesterin William Carrierin kimppuun. Taistelupari oli kaikkea muuta kuin reilu. Gillies on NHL:ssäkin pelannut kolossimainen tappelija, Carrier taas vasta 19-vuotias hyökkääjälupaus, joka ei ollut koskaan joutunut tappeluun aikuisten sarjassa.

Gillies osoitti lyhyessä tappelussa täydellistä kunnioituksen puutetta, sillä Carrierin kaaduttua jäähän, hän hakkasi tämän päätä voimakkaasti jäähän. Temppu näytti niin törkeältä, että tulee varmasti johtamaan jatkoseurauksiin. Koska Gillies on tällä hetkellä pelkällä tryout-sopimuksella Adirondack Flamesin joukkueessa, saattaa nyt nähty sikailu johtaa tryoutin päättymiseen. Samalla saattaa päättyä 35-vuotiaan Gilliesin ammattilaisura, sillä ottajia hänelle ei ainakaan tasokkaista sarjoista ole jonoksi asti.

Katso video tuoreimmasta sikailusta alta.

Suomessa pelatessan Gillies joutui otsikoihin erityisesti hyökkäyksestään Jarkko Ruudun kimppuun (kuvassa ylhäällä). Video tuosta sikailusta on nähtävissä alta.

Kilpailut

Uusimmat