Kuva: Mikko Räsänen

Fanit surevat Yö-soittajien kohtaloa somessa: "Erotitte kaksi parasta"

15.12.2016 17:18 - Anna Hopi

Yön fanit ihmettelevät pitkäaikaisten jäsenien, basisti Jukka Sakari "Jay" Lewisin ja kitaristi Asko "Daffy" Terävän potkuja bändistä.

Tieto asiasta saavutti tänään Yö-yhtyeen fanit. Jay Lewis kirjoitti asiasta Facebook-seinälleen, jonka jälkeen uutinen on levinnyt medioissa. Basisti kertoi Iskelmän haastattelussa saaneensa potkut nokkamies Olli Lindholmilta tekstiviestillä, ja ihmetteli kylmää tapaa, jolla erottaminen tehtiin. Lue lisää täältä.

Yö-yhtyeen fanit ovat nyt ottaneet tiedon vastaan sekavin tunnelmin. Yö-yhtyeen omilla Facebook-fanisivuilla nähdään erilaisia kommentteja asiaan liittyen.

"Sannin sanoin Mitä v*ttua? Siis pari saanut Yöstä potkut vai," päivittelee eräs fani.

"Helvetin hienoa. Kyllä on ajat sitten jo huomannut että Ollilla on neste päähän noussut mutta tää menee jo todella pahasti yli! Eipä tarvitse enää nestepäätä katsomaan mennä kun parhaimmat jäsenet pistetty pois, " kirjoittaa silmin nähden pettynyt fani.

Toinen fani suree erityisesti äitinsä tunnemylläkän puolesta:

"Äitee sai sydärin, nyt se ei saa sanaa suustaan..."

"Surkean tempun teitte, kun Jukin poistitte. Loppui minun keikoilla käynti", kirjoittaa naispuolinen Yö-fani.

Yksi faneista ennustaa potkujen ennakoivan Yön loppua.

"Mitä helvettiä siellä oikein tapahtuu?! Lewis ja Daffy pihalle?! Ainoat oikeasti taitavat jäsenet. RIP Yö 1981-2016", kirjoittaa miesfani.

Toinen fani on samoilla linjoilla.

"Goodbye Yö. Erotitte kaksi parasta. Ei auta, vaikka pää jäi, jos molemmat kädet on katkaistu. R.I.P. Yö, surullista, että tämä päättyi näin," kirjoittaa surullinen fani.

(kuva: Mikko Räsänen)

"Soittajia tulee ja soittajia menee"

Iskelmän Facebook-ryhmässä keskustelu on käynyt myös kuumana. Osa faneista on lähtenyt puolustamaan Olli Lindholmia päätöksessään.

"Ei meinaa mitään,miehistö on vaihtunut ennenkin ja homma jatkuu. Sitäpaitsi Asko sai kenkää Mike Monroen bändistä sen takia kun oli duunissa samaan aikaan kaatopaikalla", totesi eräs fani.

"Soittajia tulee ja soittajia menee. Ei ne soittajat siihen suosioon vaikuta. Sävellys ja sanoitus tekee biisin ja se kuka sen osaa esittää. Hyviä soittajia on muitakin. Ehkä kännäsivät liikaa ja Olli kyllästyi siihen," teorisoi Yö-fani, joka halusi puolustaa nokkamiestä.

Voit jatkaa keskustelua aiheesta Iskelmän Facebook-ryhmässä täällä.

(kuva: Mikko Räsänen)

Lue myös: Olli Lindholm erotti Yö-muusikot tekstiviestillä: "Ei puhevälejä pitkään aikaan"

Lue myös: Yöstä irtisanottu basisti ihmettelee yllätyspotkuja

Lue myös: Yö erotti kitaristin ja basistin - näin Olli Lindholm kommentoi

Kilpailut

Uusimmat