Kuva: AOP

AC/DC:n parhaat kappaleet: Thunderstruck

25.11.2014 16:01 - Mikko Räsänen

AC/DC:n uutuusalbumin ilmestymisen kunniaksi Radio Cityn ihmiset innostuivat listaamaan omat suosikkikappaleensa yhtyeeltä.

Radio Cityn toimittajista ensimmäisenä oman AC/DC-suosikkinsa pääsi kertomaan Henri Laukka. Henrin ylivoimainen ykkössuosikki on vuonna 1990 ilmestyneen Razor's Edge -albumin tunnetuin kappale Thunderstruck.

- Thunderstruck ehdottomasti oma suosikki. Vuonna 1991 olin kuusivuotias ja pelasin mummolassa enon Commodore 64:lla. Eno soitti tätä ja muita AC/DC:n biisejä vieressä C-kasetilta. Mukana menossa oli tietysti myös Metallicat sun muut sen ajan kovat bändit, mutta tämä on jäänyt kaikkein elävimmin mieleen.

- Enhän mä tiennyt siihen aikaan yhtään mistä biisissä oli kyse, mutta se vaan kuulosti niin perhanan hienolta. Intro saa yhä vieläkin kylmät väreet aikaan. Anguksen näpäilyt ja bändin chanttaaminen on jotain niin upeeta!

Radio City soittaa perjantaina klo 10-13 pelkkää AC/DC:ta ihan vain sen kunniaksi, että tämä maailman kovin yhtye julkaisee tällä viikolla uuden albumin.


Kilpailut

Uusimmat