TUTO palasi tauolta voitokkaasti - LeKi taipui selvin luvuin

11.02.2015 21:12 - Janne Laakso

TUTO Hockey palasi puolentoista viikon maaottelutauolta reippaasti. Keskiviikoksi Turkuun visiitille saapunut LeKi joutui taipumaan maalein 5-1.

TUTO aloitti maalinteon ensimmäisen erän puolivälin jälkeen ylivoimalla, kun Mikko Laine iski kiekon LeKi-maaliin. Juhlaa ei kuitenkaan riittänyt pitkään, kun muutamaa minuuttia myöhemmin TUTO oli jälleen ylivoimalla, mutta tällä kertaa LeKi pääsikin maalaamaan alivoimalla, TUTOn maalivahti Kaapo Kähkösen harhasyötön seurauksena. Erä päättyi tasatilanteessa 1-1.

Toisessa erässä TUTO pääsi jälleen johtoon, kun Aleksi Rutanen pääsi tällä kertaa TUTOn alivoimalla polkemaan läpi LeKin puolustuksen ja nasautti kiekon maaliin.

Kolmanteen erään TUTO lähti siis yhden maalin johdossa, mutta erän puolivälin jälkeen kotijoukkue menikin jo menojaan. TUTOn kolmannen osuman iski Topi Taavitsainen ja tasan kaksi minuuttia myöhemmin neljännen maalin täräytti Atte Sillanpää. Lopputulos 5-1 syntyi erän lopulla, kun Hannu Kuru toimitti kiekon tyhjään LeKi-maaliin.

TUTO jatkaa Mestiksen sarjataulukossa viidentenä, mutta illan voitollaan joukkue kuroi edellä olevan JYP-Akatemian etumatkaa hieman vähäisemmäksi. TUTO jatkaa kamppailua alle kuukauden kuluttua alkavien pudotuspelien kotikenttäedusta perjantaina, kun vieraaksi saapuu Kajaanin Hokki.