Jukurit haki pisteet TUTOlta

30.01.2015 20:52 - Janne Laakso

TUTO Hockey kohtasi Kupittaan perjantai-illassa Mikkelin Jukurit. Vierasjoukkue pääsi kolmannessa erässä karkuun ja vei pisteet mennessään maalein 3-4.

Jukurit pääsi jo vajaan kuuden minuutin kohdalla johtoon, kun TUTOn Kevin Parras istui jäähypenkillä. Enempää maaleja ei ensimmäisessä erässä kuitenkaan nähty, vaikka Jukurit kävikin ahkerasti työllistämässä TUTOn maalilla pelannutta Kimmo Meriläistä.

Toisen erän alkuminuuteilla TUTO tarjosi Jukureille paikan jo kahden maalin johtoasemaan, ja vieraat paikan käyttivätkin hyväkseen, kun maalin eteen unohdettu Pentti Nöyränen löi taululle lukemat 2-0. TUTO ei kuitenkaan hyytynyt, vaan puski tasoihin Topi Taavitsaisen ja Kristian Tuohilammen maaleilla. Kahden erän jälkeen oli tilanne 2-2.

Kolmas erä oli kuitenkin TUTOlle julmaa menoa. Ajassa 44:28 pääsi Jukurit jälleen johtoon ja vain minuuttia ja neljää sekuntia myöhemmin oli tilanne jo 2-4. TUTO haki kavennusta pitkään ja hartaasti, ja Mikko Laine sen lopulta saikin aikaan, mutta vasta ajassa 59:29, eikä TUTO viimeisen puolen minuutin aikana enää päässyt tasoitusta tekemään, joten Jukurit voitti lopulta luvuin 3-4.

TUTO putosi nyt sarjataulukossa Kajaanin Hokkin alapuolelle viidenneksi. Huomenna vuorossa on vierasottelu Lempäälässä, LeKin vieraana.