IS: Vesa-Matti Loiri heräsi yöllä kummitukseen - näin rennosti reagoi

16.06.2014 17:14 - Anna Hopi

Vain elämää -sarjan kuvauspaikalla Hirvensalmen Satulinnassa on artisteilla ollut yliluonnollisia kokemuksia. Viimeksi erikoisia koki Vesa-Matti Loiri.

Hirvensalmen Satulinnassa on muutakin jännitettävää kuin se, että millainen Vain elämää -sarjan kolmannesta kaudesta on tulossa. Paikassa nimittäin kummittelee Ilta-Sanomien mukaan niin, että itse maestro Vesa-Matti Loiri heräsi kesken yöllisiltä uniltaan.

- Vesku Loiri oli nukahtanut tietokoneen päälle luurit korvilla, kun joku herätti hänet. Mutta koska ketään ei näkynyt, Vesku oli ystävällisesti kiittänyt kummitusta ja siirtynyt nukkumaan mukavampaan asentoon, tuottaja Alexandra von Knorring-Rosti kertoi Ilta-Sanomille.

Niin ikään Toni Wirtanen, Elastinen ja Paula Vesala ovat törmänneet outoihin ilmiöihin paikan päällä. Myös Jonne Aaron on kokenut paikan päällä levottomuuksia ensimmäisellä tuotantokaudella, ja mies vaihtoi huonetta.

- Sen paljastan, että siellä kummitteli. Tämä on ihan tosi juttu. Eihän sitä skeptikot ja kyyniset ihmiset usko, mutta pakko se on uskoa, kun itse kokee. Mulle tuli siellä semmoisia juttuja, joita ei pysty selittämään. Paikalla vaelsi vanhoja sieluja, Aaron kertoi aiemmin Iskelmän haastattelussa.

Kilpailut

Uusimmat