Cityn Aamu 7.10.2014

07.10.2014 07:16 - Mikko Honkanen

Tänään nautitaan strippareista

Tänään klo 23:00 TV6 näyttää elokuvan Hämärästä Aamunkoittoon, jossa Salma Hayek esittää ikimuistoisen roolin stripparina. Vaikka olet leffan nähnyt niin se kannattaa katsoa, uudelleen ja uudelleen.

Olen käynyt vain muutaman kerran strippiklubilla. Las Vegasissa oli tietysti pakko käydä katsomassa paikallinen tarjonta ja se kerta oli toivottavasti viimeinen. Rahat meni ja harvoin on ollut niin epämukava olo.

Eilen pohdimme filosofistisesti kavereiden kanssa jääkiekko-ottelun erätauolla sitä, että mitä tapahtuu kroatialaisille ja venäläisille naisille kun ikää tulee. Nuorena nämä idän helmet ovat pitkiä ja uskomattoman kauniita, mutta kun katsot hieman alas päin, huomaat että kaikki vanhemmat naiset ovat lyhyitä ja aivan erinäköisiä. Jatkan pohdintaa tänään lähetyksessä.

Aamun Triossa arvattiin eilen Kaj Kunnas, Aira Samulin ja Blackie Lawless. Yksi oli joukosta oikein, joten tänään potti 40 euroa ja rahat voittaa jos tietää kaikki kolme. Soittele 020 352 352.

Sunny Car Centerin taru ei olekaan lopussa vielä. Nyt toimitusjohtaja Markku Ritaluoma on Amerikassa keräämässä (vai kerjäämässä?) rahaa. Onkohan Mark Wilsson myös siellä? Kerron tänään, kuinka tämä koko juttu todennäköisesti päättyy.

Tänään kunnioitetaan Tony Iommia. Mies soittaa raskaasti kitaraa hyvin, vaikka muutama sormi onkin mennyt onnettomuudessa poikki jo kauan sitten.

Hyvää huomenta!

T. Honkamikko

 

Kilpailut

Uusimmat