Cityn Aamu 20.2.2014

20.02.2014 06:56 - Mikko Honkanen

"Se oli vitsi" -Pirkko Ruohonen-Lerner

Pirkko Ruohonen-Lerner (myöhemmin lyhennetty muotoon "PRL") sanoi Helsingin Sanomien haastattelussa, että hänen olisi pitänyt vuonna 2007 palkata eduskunta-avustajakseen mies, eikä naista. Hänellä on nimittäin avustaja vaihtunut tiuhaan tahtiin siksi, että naisavustajat ovat yksi toisensa jälkeen jääneet äitiyslomalle. Hän on nyt kommentoinut, että "Se oli vitsi." Wikipedia kertoo, että "Vitsi on mauton, jos se loukkaa kohderyhmäänsä." Kohderyhmä, eli nuoret naiset, eivät juuri ole loukkaantuneet, vaan enemmänkin muut kansanedustajat. Olen vakavissani, se oli vitsi.

Paljonko hakisit korvauksia, jos kiimainen urosporo yllättäisi sinut patikkaretkellä? Vai pitäisikö sinun tehdä siitä bisnestä poronhoitajan kanssa?

Ostin tutusta levykaupasta juuri niin huonon levyn, että hävetti mennä kassalle. Myyjä ei uskonut, kun sanoin että levy tulee lahjaksi. Nyt tiedän kuinka vältän nolostumisen seuraavalla kerralla, ja kerron sen tänään.

Miksi meistä molemmat maksavat mielummin vähän enemmän niin puhelin- kuin nettiliittymästäkin?

Jos haluat Metal All Stars -megakeikalle liput niin soita studioon 020 352 352 kun päivän biisi soi. Ai mikä biisi tänään? Sen löydät Radio Cityn Facebookista.

Jimi Hendrix ja Nirvana sekä Bon Scott ja Brian Johnson tänään vastakkain Nopeassa Valinnassa ja hyvästä syystä.

Muista nauttia tänäänkin arjen pienistä iloista kuten kääpiöistä.

Hyvää torstaihuomenta!

PS. Suomelle eilen kultaa ja hopeaa! Ja Leijonatkin voittoon! Radio City onnittelee.

Kilpailut

Uusimmat