Cityn Aamu 29.9.2014

29.09.2014 07:08 - Mikko Honkanen

Meillä on ongelmia

Kinaretti ja Honkamikko painivat ongelmien kanssa. Positiivista on se, että ongelmat eivät ole samoja kuin nuorempana. Miten nämä aikuisten ongelmat tuli niin äkkiä?

Kinaretin suurimpia oneglemia on nykyään se, että hänen pojallaan on nälkä ja hikka samaan aikaan.

Viime viikolla kävi ilmi, että jos on kotonaan alasti saattaa saada sakot ja jos parkkipaikalla törmäät toiseen autoon, ei sinun tarvitse tehdä mitään. Nyt Oikeusrekisterikeskus töppäsi. He lähettivät korvausvaatimuksen kuolleen miehen leskelle vuosia sen jälkeen, kun miehen hoitajalle oli tullut mustelma reiteen. Mutta lasketaan töpeksiminen viime viikon virheiden joukkoon ja aloitetaan tämä viikko puhtaalta pöydältä.

Honkasen Valinta on tänään Rage Against The Machinen Bulls On Parade. Tämä on toistaiseksi ainoa valintani, jota ei löydy miltään omistamaltani levyltä. Lainasin kaverilta aikoinaan kaksi levyä, joista toisen palautin ja toinen jäi hyllyyn. Kerron lisää noin 8:45.

Aamun Trio ei ole ratkennut muutamaan viikkoon ja tänään potissa 180 euroa. Jo annetut väärät vastaukset: Tero Pitkämäki, Mikko Leppilampi, Pate Mustajärvi, Lauri Tähkä (X2), Tomi Björk, Sipe Santapukki, Lauri Ylönen, Samuli Putro, Timo Tolkki, Hans Välimäki, Tumppi Varonen, Kemppainen, J. Karjalainen ja Twist Twist Erkinharju. Aira Samulin on tiedetty jokaisella kerralla. Soitellaan!

Rock-klassikoita tulee koko aamun. Pidä pää ylhäällä.

Hyvää maanantaihuomenta!


 

 

Kilpailut

Uusimmat