Cityn Aamu 9.10.2014

09.10.2014 06:51 - Mikko Honkanen

Iina Kuustosen tissit

Heräsin aamulla ennen kukonlaulua 4:36 ja ensimmäinen uutinen, jonka luin pimeässä keittiössä kertoi Iina Kuustosen tisseistä. Voiko aamu paremmin enää alkaa?

Mutta jos ollaan hetki vakavia, niin onhan se nyt ala-arvoista, että kun kaunis, nuori ja suosittu teatterikorkeakoulun käynyt näyttelijätär on pienen ohikiitävän hetken yläosattomissa tulevassa Ylen tv-sarjassa niin siitä kirjoitetaan heti lehteen. Ja vielä etusivulle. "Meidän toimittajamme onkin jo nähnyt tissit, sinä joudut vielä odottamaan"!

Silti, puhutaan tänään tisseistä. Mutta hienostuneesti. Niin hienostuneesti kuin osataan.

Koin eilen elämäni noloimman puhelinkeskustelun. Kun istut autossa perheesi kanssa, älä soita kavereille!

Puhuin eilen parisuhteestani lähetyksessä ja neiti kuuli kun hänestä puhuttiin. Heti tuli viestiä, että mitä sä jätkä siellä oikein selität. Vein kukkia kotiin ja tänään kerron, miten meni.

Aamun Trio arvattiin eilen, kolme henkilöä olivat Kaj Kunnas, Jenni Vartiainen ja Antero Mertaranta. Tänään siis uusi trio ja potissa 20 euroa. Yhdellä oikealla vastauksella saat levyn.

Jos John Lennon eläisi, täyttäisi hän tänään 74 vuotta. Aamun ensimmäisessä Nopeassa Valinnassa valittavana Beatlesin All You Need Is Love ja miehen soolobiisi Working Class Hero.

Osallistu tänään Slashin kitaran arvontaan täällä: http://www.radiocity.fi/kilpailut/Voita%20Slashin%20nimmaroima%20Epiphone%20Les%20Paul%20100/229

Huomenna perjantaina arvotaan voittaja!

Hyvää torstaihuomenta!

T. Honkamikko

Kilpailut

Uusimmat