Kuva: AOP

IFK kotonaan pakkovoiton edessä

06.03.2015 14:19 - Pasi Purmonen

HIFK palaa tänään takaisin pyhättöön ja taistelu paluusta kuuden joukkoon jatkuu kun vastassa on Lukko

Tiistaina vierailu Vaasassa ei ollut sitä mitä osasi odottaa. Sarjajumbo Sport oli vastassa, ja kolme pistettä piti ottelusta ottaa. Näin ei kuitenkaan käynyt. Sport voitti pelin 2-1 ja IFK lähti Vaasasta kotimatkalle ilman yhtäkään pistettä. Peli ei kuitenkaan ollut IFK:lta suinkaan huonoa. Edarijengi teki kovaa työtä ja paine oli Sportin päässä jatkuvaa. Viimeistely vain uupui. Hannu Toivonen piti maalilla Sportin pystyssä, ja vastapainoksi pääsivät vielä yllättämään IFK:n kahdesti.

Paluu kuuden joukkoon on vielä kuitenkin mahdollinen, kun runkosarjaa on jäljellä vielä neljä ottelua. Näistä ensimmäinen pelataan tänään, kun Raumasta petoluolaan vieraaksi tulee Lukko. Kyseesä on joukkuiden viides kohtaaminen tällä kaudella. Aikaisemmista kamppailuista Lukko on vienyt yhden, ja IFK loput. Sarjataulukossa kuudentena olevaan Bluesiin on matkaa neljä pistettä, joten runkosarjan lopun kaikista neljästä ottelusta pelataan pakkovoitosta. Kapuloita rattaisiin tuo Matti Lambergin loukkaantuminen tiistaisessa kamppailussa vie miehen sairastuvalle 4-6 viikoksi. Toni Söderholm on myös vielä sivussa viikon takaisesta loukkaantumisesta.

Selostus ottelusta suorana klo. 18:30 ja ennakkotunnelmia jo klo 17:30 Radio Cityltä Helsingissä taajuudella 99,4MHz tai netissä www.radiocity.fi.

Kilpailut

Uusimmat