Jenni Vartiainen ei pelkää vastuuta: "Työ on opettanut johtajuutta"

02.07.2015 10:53 - Anna Hopi

Vartiainen on kiitollinen siitä, että ammatti on opettanut ryhmäpelaamista.

Popparin ammatti ei ole niitä perinteisimpiä työnkuvia. Jenni Vartiainen on oppinut polkunsa varrella muun muassa vastuun ottamista.

- Olen oppinut tästä työn kaiken, mitä se on eri alueilla. Pitää olla moniulotteisesti tekemässä asioita ja olla kiinnostunut. Sun pitää olla monessa jutussa hyvä, että homma toimii. Itsellä on aika suuri vastuu tämän reen vetäjänä. On niin monta tyyppiä duunissa, kertoi Jenni Vartiainen.

- Se on opettanut tietynlaista johtajuutta. Ei pelkästään, että otan vastuun itsestäni, vaan myös monesta muusta ihmisestä. Olen se kapteeni tässä hommassa. Kun on aina ollut hyvin voimakkaasti yksilöpelaaja, tämä työ on opettanut ryhmätyöskentelyä. Kaikki tehdään kumminkin yhdessä.

Vartiainen on oppinut paljon ihmisten erilaisuudesta.

- Kaikki, mitä jätät jälkeen, tulee vastaan jossain vaiheessa. Jokainen kohtaaminen on tärkeä. Jutut tulevat eteen. Silloin alussa tätä ei ymmärtänyt. Sillä on merkitystä, miten kohtaa ihmisiä ja millaisen jäljen jättää, kertoi tähti.

- Sellainen ihmisten erilaisuus on upeaa. Mulla on etuoikeus tavata hyvin erilaisia ihmisiä ympäri Suomen ikään ja ammattiin katsomatta. Siinä oppii erilaisuudesta - ja miten musiikki yhdistää.

Kilpailut

Uusimmat