Hallitseva mestari haki pisteet Turusta

12.11.2014 21:08 - Janne Laakso

TUTO Hockey kohtasi keskiviikkoillassa Mestiksen hallitsevan mestarin KooKoon, joka lopulta vei pisteet mennessään maalein 3-4.

Aki Keinänen vei isännät johtoon viiden minuutin pelin jälkeen Tuukka Pulliaisen ja Kristian Tuohilammen syötöistä. KooKoo pääsi kuitenkin erän puolivälin jälkeen tasoihin ja erän lopulla TUTOn väärä vaihto kostautui, kun KooKoo karkasi ylivoimalla johtoon.

Toinen erä mentiin turkulaisten tahdissa ja TUTO pääsi jälleen maalin verran johtoonkin, kun Olli-Pekka Heinimäki ja Aki Keinänen onnistuivat maalinteossa. Myös KooKoo onnistui kuitenkin täräyttämään yhden maalin, ja niinpä kolmanteen erään mentiin tasatilanteessa.

Päätöserässä TUTO ei onnistunut maalia tekemään, mutta vierasjoukkue sen sijaan livautti yhden maalin ja se oli riittävästi. Loppulukemiksi taululle merkittiin 3-4.

TUTO jatkaa sarjataulukon viidentenä. Lauantaina Turkuun vieraaksi saapuu K-Vantaa.