Kuva: AOP

Kaija Koo tarkistaa ystävien sulhaskandidaatit: "Intuitioni kertoo paljon"

27.05.2016 12:10 - Anna Hopi

Laulaja Kaija Koo luottaa saamaansa ensivaikutelmaan ja omaan vaistoon, joka kertoo paljon ihmisistä.

Omassa työssä Kaija Koo kuuntelee sydäntään, joka kertoo, millaisia projekteja kannattaa ottaa vastaan ja keiden kanssa on hyvä tehdä yhteistyötä.

- Minulla on vahva olo siitä, minne suuntaan menen. Kun tiimiini tulee tekijöitä, annan heille paljon itsestäni. Kerron asioita, puhun ja olen vahvasti mukana säveltäjien kanssa tekemässä biisejä. On tärkeää, että artisti on itse biisileireillä mukana, kertoo Kaija Koo.

- Siellä syntyy käsittämättömiä biisejä. Vaikka istuisin siinä ja sanon muutaman sanan, luovat ihmiset tajuavat, mitä mun sieluuni kuuluu.

"Ensivaikutelmat, jotka saan ihmisistä pitävät paikkansa"

Artisti saa usein pyyntöjä liittyä mukaan erilaisiin projekteihin ja häntä pyydetään yhteistyökuvioihin mukaan. Kaija Koo sanoo, ettei ehdotusten saaminen hämmennä, koska sisäinen ääni kertoo, mikä toimii itselle ja mikä ei.

- Kuuntelen aina, mitä sydän sanoo. Mietin, onko tarjottu juttu hölmö vai ei. Tulee aina ihan selkeä olo, että kannattaako mennä mukaan. Kerran minua pyydettiin mukaan uimahyppykisaan ja mietin, että herranjumala, mitä siellä oikein teen... Tiedän aika hyvin, minne olen menossa, nauraa laulaja.

Eritoten Koon intuitio näkyy ihmisten kanssa.

- Se ensivaikutelma, jonka saat jostain uudesta ihmisestä pitää aika hyvin paikkansa. Pitäisi vain kuunnella ja uskoa, että näin se oikeasti on. Aika moni sanoo, että oli merkit ilmassa, mutta en tehnyt kuten vaisto sanoi. Minulla on hyvin voimakas röntgenkatse ihmisten suhteen, sanoo tähti.

- Jopa liiankin voimakas, koska olen taiteilija. Näen paljon asioita. Jopa niin paljon, että ystävät ovat tuoneet valokuvia sulhaskandidaateista ja kysyneet, millainen tämä on. Sitten arvioin niitä! Ne luottavat muhun niin paljon. Arvioni ovat vieläpä pitäneet aika hyvin paikkansa. Kaverit sanovat, että olen Tuusulan noita. He tuovat tyypin näytille ja sitten kerron jälkikäteen, millainen mies oli. Sehän on tietenkin vähän vaarallista, eikä niin saisi tehdä, mutta otimme asian samalla vähän huumorilla.

Kilpailut

Uusimmat