Kuva: Toni Lund

Lauri Tähkä liikuttui Iskelmä Gaala -palkinnoistaan - katso kaikkien voittajien kiitosvideot

24.02.2017 10:00 - Anna Hopi

Iskelmä Gaalan voittajien kiitosvideoissa nähdään iloa ja liikutusta.

Iskelmä Gaalaa juhlittiin viime viikon perjantaina Tampere-talossa upean artistikatraan kanssa. Vuoden ansioituneimmat laulajat ja alan vaikuttajat palkittiin gaalassa. Heidät löydät alta juontaja Satu Kotosen haastattelemana. Jokainen voittaja kertoo haastatteluvideoilla tunnelmansa juuri palkinnon saamisen jälkeen. Musiikkitähtien tunnelmat ovatkin monella tapaa ainutkertaiset ja täynnä tunnetta!

Vuoden tulokas: Ellinoora

- Tuntuu tosi oudolta ja hienolta. En ole oikeasti voittanut elämässä mitään. On sairaan hienoa, että levyäni on kuunneltu ja menostani tykätty, sanoo Ellinoora.

Vuoden naisartisti: Suvi Teräsniska

- Hei te rakkaat Iskelmän ystävät. Harmi, etten päässyt juhlimaan kanssanne! Palkinto merkitsee minulle enemmän kuin uskottekaan, sanoo Suvi Teräsniska.

Vuoden yhtye: Tuure Kilpeläinen & Kaihon karavaani

- Tuntuu mahtavalta voittaa nimenomaan tämä palkinto, koska olemme yhtye, joka on tehnyt tiiviisti töitä yhdessä, sanoo Tuure Kilpeläinen.

- Paras on, että jengi on äänestänyt meitä. Tämä on rehellinen tilanne.

Vuoden miesartisti: Lauri Tähkä

- Aivan ihanalta tuntuu. Hopeamitalia ei ole jaossa, minun on kiva olla tässä, sanoo Lauri Tähkä.

Vuoden albumi: Lauri Tähkä - Vien sut täältä kotiin

- Jännitän jaloilla, nyt meni tämä palkinto jalkoihin. Ensimmäinen meni sydämeen, tämä meni jalkoihin. Tämä tuntuu kivalta, Lauri Tähkä toteaa.

Vuoden viihdyttäjä: Juha Tapio

- Oli kiva fiilis esiintyä yleisölle yllätyksenä, teime jousikvartettina mies ja kitara -meiningillä. Oli hienoa vain fiilistellä, Juha Tapio kertasi gaalaesiintymistään.

Pro Iskelmä: Pekka Ruuska

- Olen hämmästellyt vuosien aikana, miten vähän kaipaan estradeille. Minua tyydyttää todella paljon synnyttää kappaleita muille artisteille, Rafaelin enkeli -kappaleen laulajanakin muistettava Pekka Ruuska toteaa.

Vuoden Iskelmä: Lauri Tähkä - Morsian

- Nämä radiot menevät tärkeään paikkaan kotonani, missä ovat muutkin Iskelmä Gaalan palkinnot. Näiden arvo on korkealla sydämessäni. Niiden pitää olla näkyvillä, Lauri Tähkä toteaa kolmesta gaalapalkinnosta.

Kilpailut

Uusimmat