Kuva: Mikko Räsänen

Lauri Tähkä yllätettiin kesken lähetyksen: "Vetää nöyräksi" - katso

20.06.2016 16:00 - Anna Hopi

Kultalevyn Morsian-kappaleestaan saanut Tähkä koki iloisen yllätyksen radiolähetyksessä.

Laulaja Lauri Tähkän Morsian-kappale saavutti kultalevyrajan jo viime viikolla. Kappale on ollut alkukesän soitetumpia radiokappaleita ja biisiä on kuunneltu jo yli 2 miljoonaa kertaa Spotifyssa, mikä on kultaan oikeuttava määrä. Morsian nousi suoraan Spotify top-50 listalle, jossa on pysytellyt julkaistustaan saakka.

Mies vierailee tänään Iskelmän toimituksessa ja Iskelmän ohjelmajohtaja Ari Ojala yllätti laulajan kultalevyllä suorassa lähetyksessä. Tähkä otti tunnustuksen vastaan nöyränä. Näin hän kuvaili tunnelmiaan tilanteessa:

- Aivan mahtavaa. Nämä kertovat paljon sellaisesta, että jotain siinä biisissä on tehty siten, että se koskettaa kuuntelijoita. Kiitos yleisö, koska ilman kuuntelijoita näitä ei tule. Tämä vetää hiljaiseksi ja nöyräksi. Pitää tehdä työnsä hyvin tästäkin eteenpäin. Kiitos, että saan tämän kultalevyn vielä Iskelmällä, sanoi laulaja suorassa lähetyksessä.

Tähkän mukaan Morsian-kappaleen menestys antaa lisäpontta artistin tulevillekin töille, kuten 16. syyskuuta ilmestyvälle albumille.

Kilpailut

Uusimmat